dobroge.tv

Live

Caz șocant în Capitală. Un bărbat drogat și-a băgat iubita în portbagaj și a dat foc mașinii. VIDEO

Caz șocant în Capitală. Un bărbat drogat și-a băgat iubita în portbagaj și a dat foc mașinii. VIDEO
06 februarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Momente de groază pentru o femeie din București. După o ceartă, iubitul său a băgat-o în portbagaj, a condus până pe un câmp, unde a dat foc mașinii și a abandonat-o. Femeia a fost salvată de polițiști, iar bărbatul a fost găsit ulterior într-o stație peco. El era beat și drogat.

În această dimineață, în jurul orei 4.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, în urma unor divergențe cu partenerul său, acesta ar fi agresat-o fizic și ar fi forțat-o să intre în portbagajul unui autoturism, cu care a plecat într-o direcție necunoscută, informează Poliția Capitalei.

Potrivit sursei citate, victima a sunat la 112 de pe telefonul mobil pe care îl avea la ea, iar operatorul de Serviciului de Telecomunicații Speciale i-a transmis un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reușit monitorizarea traseului parcurs de mașina în care era sechestrată. Informația privind coordonatele GPS ale telefonului a fost comunicată tuturor echipajelor de poliție aflate în serviciu.

În jurul orei 4.50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul, pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism, polițiștii au observat flacără deschisă în interior, moment în care au intervenit pentru scoaterea femeii din portbagaj și pentru stingerea incendiului cu extinctoarele din dotare.

Polițiștii au solicitat și intervenția unui echipaj medical pentru prim ajutor.

Bărbatul era beat și drogat

La scurt timp, în zona unei benzinării din apropiere, a fost depistat conducătorul auto suspect în caz. Bărbatul a fost imobilizat de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere.

Suspectul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezența unei substanțe interzise în organism.


Sursă foto/video: Poliția Română via adevarul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233