dobroge.tv

Live

Accident cumplit pe Drumul Morții. Cristian nu a mai avut nicio șansă după ce s-a izbit violent de un TIR - Mesaj de adio către fosta soție: „Când vei citi asta, nu voi mai fi”. GALERIE FOTO/VIDEO

Accident cumplit pe Drumul Morții. Cristian nu a mai avut nicio șansă după ce s-a izbit violent de un TIR - Mesaj de adio către fosta soție:  „Când vei citi asta, nu voi mai fi”. GALERIE FOTO/VIDEO
18 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit a avut loc pe E85, supranumit și „Drumul Morții”. Cristian, un director de școală din Tecuci în vârstă de 37 de ani, a murit după ce s-a izbit violent de un TIR. Înainte de impact, i-ar fi trimis fostei soții un mesaj de adio.

La intersecția localităților Ciorani cu Pufești, autoturismul în care se afla a intrat frontal într-un TIR condus de un cetățean turc. Un alt camion, condus tot de un turc, a încercat să evite impactul și a tras brusc de volan, răsturnându-se. Pentru Cristian, nu s-a mai putut face nimic.

La accident se identifică trei victime, doi cetăţeni turci, şoferii TIR-urilor implicate, conştienţi, care nu au necesitat îngrijiri medicale. Şoferul autoturismului implicat, în vârstă de 37 ani, a fost găsit încarcerat, fără semne vitale, cu leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş, citată de Agerpres.

Potrivit martorilor citați de digi24.ro, autoturismul ar fi efectuat o manevră neregulamentară de depăşire, a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal în coliziune cu un autotren înmatriculat în Turcia.

În urmă cu un an, bărbatul posta pe pagina sa de Facebook un mesaj de rămas bun pentru fiul său, notează observatornews.ro.

Ștefi, dragul meu băiat...te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat și acum o fac definitiv pentru o lume fără suferință. ...Nu am fost în stare să fiu un tată bun pentru tine...Mami o să aibă grijă de tine și tati o să te vegheze de sus de la îngeri pentru tot restul vieții....Te iubesc dragul meu băiat!!!”, era mesajul postat atunci de Cristian. Prietenii s-au îngrijorat și au dat alarma. Ulterior, profesorul s-a justificat că i-a fost spart contul.

Mesaj de adio către fosta soție

Înainte de accident, Cristian i-a trimis un mesaj de adio fostei sale soții, mama băiețelului său.

Când vei citi acest mesaj...nu voi mai fi...vei afla că am făcut accident cu un TIR...Asta trebuie să ştie Ştefi de acum încolo...tati e un înger care îi va veghea de sus....Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani şi ceva....nu m-am împăcat niciodată cu asta....ultimii 2 ani au fost groaznici ....fără prieteni, fără un loc unde să îl numesc acasă...fără o familie ...da...Acea femeie m-a omorât cu adevărat ...ţi-am lăsat toţi banii meransferaţi în cont 300 milioane am transferat pentru Ştefi...să nu ştie nimeni....atât mai am...să te desurci o perioadă cu Ştefi...nu am fost un tată bun pentru Ştefi în ultimii 2 ani...merita un om care să îi fie alături zi de zi...am pierdut multe momente când puteam fi lângă el...am fost de atâtea ori apăsat şi nervos când era cu mine...el voia doar să se joace şi eu nu eram în stare să îi ofer asta...ai grijă de puiul nostru...am încredere în Cosmin că va fi lângă voi...te iubesc Ştefi. Să faci rost de certificatul de deces şi să îi faci lui Ştefi pensie de urmaş”.

Mare de lacrimi după moartea lui Cristian

Vestea morții profesorului a venit ca un trăsnet peste familie, colegi și elevi. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe din partea celor care l-au cunoscut și apreciat.

Timpul s-a oprit pentru colegul nostru, Cristian Stănilă, profesor de geografie și director al Școlii Gimnaziale "Iorgu Iordan" Tecuci, un om dedicat școlii, care mai avea foarte multe de realizat. Echipa Inspectoratului Școlar Județean Galați este alături de familia îndurerată și de comunitatea școlară. Dumnezeu să îl odihnească! Condoleanțe!”, transmite Inspectoratul Școlar Județean Galați.

„Drum lin prieten drag! Mulțumesc pentru tot sprijinul acordat băiatului meu. Am multe se spus dar, degeaba. Nu mai ești. Dumnezeu să te ierte!”

„Dumnezeu sa te ierte și sa te odihnească în pace, Cristian! Un coleg extraordinar și amintirea anilor de școală au năpădit deodată... Sincere regrete pentru un destin curmat atât de brusc!”

„Nu pot sa cred asa ceva! Dumnezeu sa-l ierte și sa dea putere familiei sa meargă mai departe”

„Dumnezeu să vă ierte. Ați fost un profesor bun”

„Dumnezeu să vă ierte, domnule profesor!”

„Dumnezeu să-l ierte! Prof.dr. Cristian Stănilă, geograf, Directorul Școlii ,,Iorgu Iordan” din Tecuci. Condoleanțe familiei!”

„Am ramas fara cuvinte. Mult prea trist. Condoleanțe si cat mai multa putere sa treceti peste!”


Sursă foto: Facebook / Ziarul de Vrancea

Sursă video: Ziarul de Vrancea

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233