dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Descoperire șocantă la o groapă de gunoi: trupul unei fetițe de câteva luni, găsit într-o pungă

NAȚIONAL. Descoperire șocantă la o groapă de gunoi: trupul unei fetițe de câteva luni, găsit într-o pungă
21 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Trupul neînsufleţit al unei fetiţe de doar câteva luni a fost găsit, luni, într-o pungă, la groapa de gunoi a oraşului Oraviţa, din judeţul Caraş-Severin. Corpul a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Potrivit expressdebanat.ro, trupul fetiţei a fost găsit, luni seară, la groapa de gunoi din Oraviţa. Un bărbat ar fi sesizat Poliţia, în acest caz.

Bărbatul a vrut să arunce niște resturi la groapa de gunoi a orașului când a observat mai mulți câini în jurul unui sac din plastic. Atunci când s-a apropiat să vadă ce se află acolo, a avut parte de un șoc. În pungă se afla trupul unui bebeluș fără viață.

Trupul fetiţei ce pare a avea doar câteva luni, va fi suspus autopsiei în urma căreia se va stabili exact vârsta copilului mort, precum şi cauza decesului.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească cine sunt părinţii micuţei şi cum a ajuns trupul acesteia, la gunoi.

Ce spun polițiștii

Poliția Orașului Oravița a fost sesizată despre faptul că la o haldină de gunoi din oraș a fost găsit cadavrul unui bebeluș, aruncat într-un sac menajer. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul inspectoratului și Poliției Orașului Oravița, pentru efectuarea cercetării la fața locului și stabilirii situației de fapt.

Cadavrul nou-născutului a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

Momentan cercetările sunt în curs de desfășurare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și de drept și dispunerii măsurilor legale care se impun.


Sursă foto: Digi24

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233