dobroge.tv

Live

Imagini revoltătoare în apropierea unei școli din Tulcea. Elev bătut, îngenunchiat și umilit de un coleg, sub privirile mai multor tineri: „Pupă mână și cere-ți scuze”

30 martie 2023
Publicitate

Imagini scandaloase vin de la Tulcea, acolo unde un elev este bătut fără milă de un coleg de-al său. Scena se petrece sub privirile nepăsătoare ale mai multor adolescenți, strânși în jurul celor doi. Totul s-a întâmplat în parcul din apropierea Colegiului Spiru Haret, unde învață cei doi copii. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

În clipul filmat de un amator se vede cum un copil, elev în clasa IX-a este lovit peste față şi umilit de un alt coleg de-al său, cu constituție atletică, elev în clasa a VII-a. Elevul mai mare este clar intimidat și încearcă să se apere, însă fără succes. Este copleșit de ploaia de lovituri pe care i le aplică colegul său. Palme peste față și pumni în abdomen.

Îi dau? Bai, deja i-ai dat-o. Îmi e milă de el, să mor de nu. Să moară familia mea de nu”, se aud elevii pe fundal.

După ce împarte pumni și palme pe săturate, elevul agresor se retrage, iar lângă elevul bătut apare o elevă care își sprijină cu cotul de elevul bătut și, la rândul ei îl lovește pe băiat de câteva ori cu palma peste cap. La un moment dat fata se retrage, iar băiatul bătut este obligat de colegul care l-a lovit inițial să îngenuncheze, să îi pupe mâna cu care l-a lovit și să își ceară scuze față de fată. Scena se petrecere în timp ce colegii strânși în jur, se amuză.

Cere-ţi iertare și de la mine și de la ăsta! Îmi cer scuze colegilor mei. Cere-ţi scuze faţă de ea. Pupă mână... și cere-ţi scuze faţă de ea. .... Stai! Pupă-mi și mie mâna”, se mai aude pe filmare.

Imaginile au ajuns și la polițiștii din Tulcea.

Polițiștii au identificat persoanele implicate în incident și desfășoară activități pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a declarat Monica Ghenu, purtător de cuvânt IPJ Tulcea.

Cazul a intrat și în atenția conducerii Colegiului, considerat cel mai bun din orașul Tulcea. Directorul unității de învățământ spune că elevul agresor riscă să repete anul, după ce i-a fost scăzută nota la purtare, iar ceilalți elevi implicați în incident vor fi și ei sancționați.

Noi am luat deja măsuri din punctul acesta de vedere. Astăzi au avut loc deja ședințe ale consiliilor claselor implicate, elevilor implicați, convorbiri cu părinții acestora”, a declarat Florin Anastasiu, directorul Colegiului „Spiru Haret” Tulcea.

Pentru elevul bătut s-a întrunit o comisie formată din profesori și psihologul școlii. Aceștia îl vor consilia pe elev în perioada următoare. Profesorii spun că elevul bătut are nevoie de protecție, cu atât mai mult cu cât este crescut doar de o bunică, mama fiind plecată din țară. Elevul agresor este minor și cel mai probabil se va alege cu o amendă pe care o vor plăti părinții.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233