dobroge.tv

Live

UPDATE. Tragedie la Rafinăria Petromidia! Un bărbat a murit și o femeie a ajuns la spital după ce au căzut într-un rezervor cu azot

UPDATE. Tragedie la Rafinăria Petromidia! Un bărbat a murit și o femeie a ajuns la spital după ce au căzut într-un rezervor cu azot
13 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină de urgență la Rafinăria Petromidia din năvodari după ce două persoane au căzut într-un bazin.

La fața locului intervin un echipaj SMURD B, un echipaj SMURD C, un echipaj SAJ, elicopterul SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple, două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare și un echipaj CBRN cu un total de 24 de pompieri.

Intervenția este în desfășurare.

UPDATE. Cele două persoane au fost extrase din bazin. Ele sunt inconștiente care primesc îngrijiri la fața locului.

UPDATE. Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, este vorba despre un bărbat și o femeie. Bărbatul este în stop cardio-respirator, fiind resuscitat la fața locului.

UPDATE. Femeia a fost, de asemenea, în stop cardio respirator și a fost resuscitată cu succes la fața locului și transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate, în continuare în stare de inconștiență.

UPDATE. Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, în ciuda eforturilor cadrelor medicale, bărbatul în vârstă de aproximativ 55 de ani a fost declarat decedat.

Ce spun polițiștii

La data de 13 mai, în jurul orei 17.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că, la o rafinărie din orașul Năvodari, s-ar fi produs un accident de muncă.

Din primele informații rezultă că doi angajați ar fi căzut într-un rezervor de azot.

Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare.

Ce spun pompierii

În această după-amiază, în jurul orei 17.00 am fost solicitați prin apel la numărul unic de urgență 112 să intervenim la Rafinăria Petromidia, acolo unde două persoane erau căzute într-un bazin. La fața locului au fost alertate mai multe forțe din cadrul Inspectoratului: două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj CBRN, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj de prim ajutor, de asemenea, elicopterul SMURD și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, cu un total de aproximativ 30 de salvatori.

Persoanele au fost extrase din bazin, este vorba despre un bărbat și o femeie, inconștiente. S-a aplicat protocolul de resuscitare la fața locului. Din fericire, femeia a ieșit din stop și a fost transportată la Spitalul Județean Constanța cu echipajul de terapie intensivă mobilă din cadrul Inspectoratului. Din nefericire, însă, bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost declarat decedat la fața locului, acesta nerăspunzând protocolului de resuscitare.


Sursă foto: cotidianul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233