dobroge.tv

Live

UPDATE. CONSTANȚA. Incendiu la un apartament de pe aleea Hortensiei: 40 de persoane, între care și copii, au fost evacuate. GALERIE FOTO

UPDATE. CONSTANȚA. Incendiu la un apartament de pe aleea Hortensiei: 40 de persoane, între care și copii, au fost evacuate. GALERIE FOTO
24 mai 2023
Redactia DTV

Publicitate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină miercuri, 24 mai, în jurul orei 15.30, pe aleea Hortensiei din Constanța.

Potrivit primelor informații, un apartament a fost cuprins de flăcări.

Pompierii au evacuat 16 adulți și trei copii.

Incendiul a fost lichidat și, din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Din apartamentul cuprins de flăcări a fost evacuată o femeie în vârstă de 83 de ani care primește îngrijiri medicale la fața locului. Potrivit pompierilor, aceasta nu a suferit arsuri. 

Ce spun pompierii

În cursul acestei zile am fost solicitați prin apel la numărul unic de urgență 112 să intervenim în cazul unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul al nouălea al unui bloc din municipiul Constanța. Din primele momente au fost alocate ca și forțe de intervenție trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoscara, autoplatforma, o ambulanță SMURD precum și o descarcerare și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

Din apartamentul cuprins de flăcări a fost extrasă o persoană, o femeie în vârstă de 83 de ani care este evaluată medical de echipajul SAJ Constanța. De asemenea, au fost evacuate aproximativ 40 de persoane. În acest moment, incendiul este lichidat.


Sursă foto: ISU Dobrogea

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

Lumina lui Hristos

Dumnezeul lui Arie

Lumina lui Hristos

ORBIREA DUHOVNICEASCĂ

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233