dobroge.tv

Live

Destin frânt la doar 15 ani. Florina a murit nevinovată după ce mașina condusă de prietena sa a fost lovită de tren - mesaj sfâșietor al iubitului fetei: „Îți promit că vom trăi aceeași poveste de dragoste acolo Sus”. FOTO/VIDEO

Destin frânt la doar 15 ani. Florina a murit nevinovată după ce mașina condusă de prietena sa a fost lovită de tren - mesaj sfâșietor al iubitului fetei: „Îți promit că vom trăi aceeași poveste de dragoste acolo Sus”. FOTO/VIDEO
31 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

Accident cumplit în această dimineață în județul Teleorman. O adolescentă de doar 15 ani a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren. Șoferița în vârstă de 19 ani nu ar fi respectat semnalele acustice și luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată.

Tragedia a avut loc puțin după miezul nopții, marți spre miercuri, în comuna Botoroaga, sat Valea Cireşului, județul Teleorman. Potrivit primelor informații, se pare că tânăra a trecut calea ferată, care se intersectează în zonă cu drumul județean 612, fără să respecte semnalele ce indicau că se apropie un tren. Autoturismul a fost lovit în plin și târât peste 100 de metri, până a reușit mecanicul de tren să oprească locomotiva, notează observatornews.ro.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de prim ajutor.

„La sosirea echipajelor de pompieri, patru dintre cei cinci pasageri ai autoturismului erau încarceraţi, aceştia fiind scoşi de salvatori cu ajutorul echipamentelor de descarcerare şi predaţi echipajelor medicale”, a transmis ISU Teleorman.

În urma accidentului Florina Monica, o adolescentă de doar 15 ani din comuna Mereni, nu a avut nicio șansă. A fost ucisă pe loc.

Din păcate, o minoră, de aproximativ 15 ani, a fost declarată decedată de un echipaj SAJ, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viaţa”, a mai transmis sursa citată.

Prietenii săi, patru tineri cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani au fost răniți. Ei au fost preluați și transportați de echipajele medicale la Unitatea Primiri Urgențe Alexandria.

Este vorba despre o tânără, conducătorul auto, de aproximativ 19 de ani, cu traumatisme minore, conştientă şi cooperantă, un băiat de 15 ani, cu traumatisme la nivelul membrelor şi toracelui, conştient şi el, dar şi despre un tânăr de 20 de ani, cu traumatism cranian, la fel conştient şi cooperant. De asemenea o tânără de 20 de ani, inconştientă, a fost preluată de un echipaj SAJ cu medic şi transportată la UPU Alexandria.

Mare de lacrimi după moartea tinerei

Moartea fulgerătoare a Florinei a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe.

„Nici acum nu îmi vine să cred … nu pot percepe ideea că nu mai ești printre noi, iubirea mea. Să îți petreci ziua cu persoana iubită, cu persoana cu care vedeai totul roz, cu persoana care era parte din tine, iar seara să auzi că a murit. Sufletul meu, dragostea mea, Florina mea, am să te iubesc toată viața mea și îți promit că vom trăi aceeași poveste de dragoste acolo Sus amândoi! Drum liniștit către cer, sufletul meu”, a scris iubitul tinerei.

„Miăai luat tot ce aveam mai scump pe lume, Doamne”

„Nu am cuvinte… Nu am cuvinte să spun ceea ce simt, ceea ce gândesc ! Te-ai dus prea repede, Flori a noastra! Drum lin către îngeri!”

„Doamne, de ce ea? Odihnește-te în pace, sufletul meu frumos! Te voi iubi mereu”

„Drum lin către îngeri, Flori! Îți ducem dorul”

„Drum lin către cer, sora mea! O să te iubesc tot restul vieții mele”

Ce spun polițiștii

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Videle au constatat faptul că, în timp ce o tânără de 19 ani, din oraşul Videle, judeţul Teleorman, conducea un autoturism pe DJ 612, în comuna Botoroaga, din direcţia Merenii de Jos către intersectia cu DJ 503, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, nu ar fi respectat semnalele acustice şi luminoase aflate în funcţiune, la trecerea la nivel cu calea ferată, dublă, şi ar fi fost lovită de locomotiva unei garnituri de tren, condusă de un bărbat de 53 de ani, din comuna Rusăneşti, judeţul Olt.

În urma evenimentului a rezultat decesul unei minore de 16 ani, din comuna Mereni, judeţul Teleorman, vătămarea corporală gravă a unei tinere de 16 ani şi vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto şi a altor 2 persoane de 16 şi 23 de ani, toţi din oraşul Videle, pasageri în autoturism.

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


Sursă foto: Facebook / ziarulteleormanul.ro

Sursă video: Facebook Impact News24

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233