dobroge.tv

Live

Urmărire pe străzile din Constanța după ce un șofer drogat nu a oprit la semnalul polițiștilor: a fost internat la Palazu Mare

Urmărire pe străzile din Constanța după ce un șofer drogat nu a oprit la semnalul polițiștilor: a fost internat la Palazu Mare
10 iunie 2023
Redactia DTV

Publicitate

Ca urmare a imaginilor apărute în mediul online, cu privire la un bărbat, de 43 de ani, care a fost identificat, la data de 9 iunie a.c., în jurul orei 18.30, de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Cișmelei, existând suspiciunea că se află sub influența substanțelor psihoactive, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 18.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au urmărit în trafic, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, autoturismul condus de persoana respectivă, care avea un comportament agresiv în trafic.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire al polițiștilor, continuându-și deplasarea și fiind interceptat la intersecția dintre străzile Dispensarului și Cișmelei.

Deoarece existau indicii că a consumat substanțe psihoactive, bărbatul a fost condus la spital, dar a refuzat prelevarea de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Deoarece bărbatul era agitat și necooperant, la sediul Secției 2 Poliție Constanța a fost solicitat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, care l-a transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța, și, ulterior, la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, unde a rămas internat.


Sursă foto cu rol ilustrativ: monitorulcj.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Lumina lui Hristos

DAȚI-LE VOI SĂ MĂNÂNCE!

Lumina lui Hristos

NEGAREA EVIDENȚEI

Lumina lui Hristos

SENSUL SUFERINȚEI

Lumina lui Hristos

NOI CUI SLUJIM?

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233