dobroge.tv

Live

TULCEA. Încă o familie își îngroapă mult prea devreme copilul. Adelin s-a stins în urma unui accident cumplit - mesaj sfâșietor al iubitei: „Ne-am promis că vom fi împreună până când moartea ne va despărți și uite că asta s-a întâmplat”

TULCEA. Încă o familie își îngroapă mult prea devreme copilul. Adelin s-a stins în urma unui accident cumplit - mesaj sfâșietor al iubitei: „Ne-am promis că vom fi împreună până când moartea ne va despărți și uite că asta s-a întâmplat”
12 iunie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini într-o familie din județul Tulcea după ce fiul lor de doar 21 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident cumplit. Tragedia a avut loc duminică, 12 iunie, pe drumul european E87, la ieșirea din Mineri către Somov.

Două mașini s-au ciocnit violent după ce unul dintre șoferi ar fi tăiat curba. În urma impactului, cei doi șoferi au rămas încarcerați și a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

CITEȘTE ȘI: JUDEŢUL TULCEA. Accident grav în urmă cu puţin timp - patru persoane au fost rănite, dintre care două au rămas încarcerate. FOTO

La fața locului au fost alocate forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Delta al județului Tulcea cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, iar din partea Serviciului Județean de Ambulanță trei autospeciale cu echipaj medical. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea șoferilor din autoturisme, care ulterior au fost predate echipajelor medicale și au asigurat măsuri PSI”, au transmis ieri reprezentanții ISU Delta Tulcea.

Sursa citată menționează că doi bărbați și două femei, au vârste cuprinse între 19 și 62 de ani, au fost transportate la spital cu diverse traumatisme.

Este și cazul lui Adelin. Potrivit tulceanoastră.ro, încă din momentul preluării de către ambulanță, șoferul de 21 de ani acuza dureri puternice în piept și în zona abdomenului, fiind luată în calcul posibilitatea unei hemoragii interne. Medicii de la UPU au făcut tot posibilul pentru a-l salva pe Adelin, însă rănile suferite au fost prea grave, tânărul stingându-se din viață la spital.

Ce spun polițiștii 

Duminică, 11 iunie 2023, în jurul orei 14:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier. 

În urma deplasării la fața locului, pe DN22 – E87, relația Mineri – Somova, polițiștii au constatat că s-a produs o coliziune între două autoturisme conduse de doi bărbați de 22 și 61 de ani. Totodată, în urma cercetării la fața locului, s-a stabilit faptul că în evenimentul rutier a mai fost implicat un autoturism care a fost avariat ușor, condus de către un bărbat în vârstă de 25 de ani. 

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Mare de lacrimi după moartea lui Adelin

Moartea fulgerătoare a tânărului de doar 21 de ani a venit ca un trăsnet pentste familie și prieteni. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe.

„Ai plecat mult prea devreme, puiul mei. Ne-am promis că vom fi împreună până când moartea ne va despărți și uite că asta s-a întâmplat. Să ai un drum bun către îngeri. Vei fi mereu o parte din mine. Te iubesc!”, „Drum lin către îngeri, puiule!” - a scris iubita lui Adelin pe rețelele de socializare.

„Rămas bun prieten drag, Dumnezeu să-l ierte. Ai plecat prea devreme dintre noi, ai lăsat o mare durere în inimile noastre”

„Mare păcat! Dumnezeu să îl odihnească și să îl așeze în dreapta lui. A mai plecat un camarad dintre noi”

„Dumnezeu să te odihnească în pace, copil drag! Nu pot să cred că ai plecat dintre noi”

„Nu te-am cunoscut Adelin, nu îmi erai prieten, te știu din vedere. Om drag și frumos, te-ai dus prea devreme și îmi e ciudă că erai prea tânăr și stau și mă gândesc că cineva de sus a făcut o alegere grea să te ia de lângă ce dragi. Condoleanțe familiei, prietenilor. Chiar te-au iubit prietenii, prietenele dar îmi pun întrebarea de ce tu, tânăr drag. Dumnezeu să te ierte! Puteam fi eu, doamne”

„Drum lin către îngeri prieten drag! Nu mi vine sa cred că te-ai dus...Prea devreme.. Mult prea devreme.. Te vom purta mereu în sufletele noastre.. Dumnezeu să te ierte” 


Sursă foto: Facebook / ISU Delta Tulcea / tulceanoastra.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233