dobroge.tv

Live

Doi cetăţeni din Guineea, descoperiţi la bordul unei nave în Portul Constanța

Doi cetăţeni din Guineea, descoperiţi la bordul unei nave în Portul Constanța
21 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au descoperit, la controlul de frontieră al unei nave în Portul Constanța, doi cetăţeni din Guineea clandestini, declarați anterior sosirii navei de către comandantul acesteia. Polițiștii de frontieră au sancționat contravențional firma de transport, cu amendă în valoare de 16.000 de lei.

În data de 20.10.2020, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au efectuat controlul de frontieră la intrarea în ţară asupra unei nave sub pavilion Insulele Cayman, sosită în Portul Constanța din direcţia Turcia, având un echipaj format din 18 marinari cetăţeni ucraineni și Federaţia Rusă.

Anterior sosirii navei în port, colegii noștri au fost informați că la bordul navei, se află doi pasageri clandestini, fără documente de călătorie.

Conform declaraţiilor comandantului navei, cei doi cetăţeni au fost descoperiți ascunși după ce nava a părăsit portul din Turcia. Din cercetările efectuate la bordul navei, a reieșit faptul că cele două persoane sunt cetăţeni din Guineea.

Firma de transport, prin reprezentantul legal al acesteia, comandantul navei, a fost sancţionată contravenţional pentru încălcarea prevederilor art. 7, alin. 1 din OUG 194 /2002, cu amendă în valoare de 16.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii de frontieră au luat măsura supravegherii navei, până la plecarea acesteia din Portul Constanţa.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233