dobroge.tv

Live

TULCEA. Sfârșit cumplit pentru un adolescent de doar 17 ani. Robi a fost ucis cu bestialitate, în plină stradă: „Crești un copil, te chinui cu el și vin niște nemernici și ți-l omoară în bătaie”

TULCEA. Sfârșit cumplit pentru un adolescent de doar 17 ani. Robi a fost ucis cu bestialitate, în plină stradă: „Crești un copil, te chinui cu el și vin niște nemernici și ți-l omoară în bătaie”
19 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Sfârșit cumplit pentru un adolescent de doar 17 ani din județul Tulcea. Robi a fost ucis cu bestialitate, în plină stradă, de doi bărbați de 32, respectiv 35 de ani. Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat o oră însă, fără rezultat.

CITEȘTE ȘI: Tragedie la Tulcea! Un adolescent de 17 ani a fost ucis în bătaie - doi bărbați au fost reținuți

Tragedia a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 18 septembrie. Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, Robi era afară alături de alte patru persoane, iar de grupul lor s-au apropiat trei persoane cu un comportament agresiv. Un bărbat de 35 de ani a sărit la bătaie și l-a lovit pe adolescent cu pumnii în față și cu picioarele în abdomen.

Cu ultimele puteri, Robi a încercat să se îndepărteze, însă a fost prins de un alt bărbat de 32 de ani și l-a lovit de două ori cu pumnul în față. Aceste ultime lovituri i-au fost fatale, adolescentul căzând la pământ, inconștient.

O martoră a povestit pe rețelele de socializare că în jurul orei 23.50 ar fi auzit „o fată cum țipa și implora să nu mai dea”.

Ulterior, la fața locului a sosit un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Tulcea. Cadrele medicale l-au găsit pe Robi în stop-cardiorespirator și au început manevrele de resuscitare. Deoarece acestea nu au dat rezultat, după o oră a declarat decesul tânărului.

Cei doi bărbați, de 35 și 32 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, urmând să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Mare de lacrimi după moarte alui Robi

Moartea fulgerătoare a lui Robi a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Pe rețelele de socializate curg mesaje de condoleanțe.

„Dumnezeu să te odihnească în pace!! Prieten bun!”

„Un înger de copil nevinovat! Dumnezeu să te ierte”

„Drum lin către cer, Robi!! Vei rămâne veșnic în inimile noastre”

„Dumnezeu să te ierte, frate!”

„Sa vă mănânce pușcăria pe toți ,,șmecherii‘’ din Tulcea! Drum lin către îngeri, Robert! Dumnezeu să te ierte, suflet drag și bun”

„A fost un copil foarte cuminte și respectos!!! Acești criminali merită pușcărie pe viață!!!”

„Drum lin către îngeri..ai plecat prea devreme..”

„Dumnezeu să te ierte suflet nevinovat! Criminalii să moară în cele mai mari chinuri!”

„Dumnezeu să îl ierte! Prea tânăr, păcat!”

„Crești un copil 17 ani, te chinui cu el ... și vin niște nemernici și ți-l omoară în bătaie ... ce-ar merita agresorii? Să ne punem în locul părinților.. Asta a ajuns România! Nu mai există nicio siguranță!”

„În ce lume am ajuns să trăim. Ne chinuim să ne creștem copilașii, să îi facem mari și vin nenorociți și ni-i omoară”.


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233