dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Accident grav în această dimineață. Două autocare și un TIR s-au ciocnit violent: a fost activat Planul Roșu de Intervenție. GALERIE FOTO/VIDEO

NAȚIONAL. Accident grav în această dimineață. Două autocare și un TIR s-au ciocnit violent: a fost activat Planul Roșu de Intervenție. GALERIE FOTO/VIDEO
22 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Două autocare şi un TIR s-au ciocnit violent, în această dimineață, pe E 70, între localitățile Bujoreni și Prunaru, județul Teleorman. Autoritățile au declanșat Planul Roșu de Intervenție.

Accident rutier în care au fost implicate două autocare și un TIR, între localitățile Bujoreni și Prunaru, pe E70. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție”, au transmis reprezentanții ISU Teleorman.

La fața locului intervin patru autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 11 ambulanțe SMURD, un punct medical avansat și șase ambulanțe SAJ. În sprijinul forțelor din teren, au fost solicitate și un două elicoptere SMURD.

Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple și două ambulanțe SMURD.

Potrivit Centrului Infotrafic, în accidentul produs pe DN 6 au fost implicate un ansamblu auto, un autobuz şi un microbuz. Trei persoane necesită îngrijiri medicale, fiind solicitat sprijinul unui elicopter SMURD. Este în desfăşurare intervenţia de lichidare a incendiului produs la nivelul autocamionului.

Potrivit unor surse citate de digi24.ro, în cele două autocare s-ar fi aflat 60 de persoane. Până la acest moment, patru persoane au fost transportate la spital.

UPDATE. „La data de 22 septembrie a.c., pe DE 70, între Bujoreni şi Prunaru, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autobuze şi un ansamblu tir. În urma impactului, cele trei vehicule au luat foc, iar patru persoane au fost rănite, fiind transportate la unităţi medicale”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman.

În prezent se desfăşoară cercetarea la faţa locului, iar traficul este blocat, circulaţia fiind deviată pe DJ 503 către Videle.

UPDATE. Potrivit informaţiilor publicate pe Facebook de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), în accident au fost 18 persoane implicate, bilanţul victimelor fiind următorul:

- 1 minor de 16 ani, cu politraumatisme, preluat de elicopterul SMURD;

- 1 minor de 15 ani, cu TCC, preluat de o ambulanţă SMURD;

- 1 adult de 60 ani, cu traumatism abdominal, preluat de o ambulanţă SMURD;

- 1 adult, cu traumatism la membrul inferior stâng, preluat de o ambulanţă SMURD.

Planul Roşu de intervenţie a fost dezactivat, a anunţat IGSU.


Sursă foto/video: Facebook ImpactNews24 / Facebook ExplozivNews24

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233