dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. „O să te iubesc până la moarte”. Două adolescente își plâng mama spulberată de un TIR în timp ce traversa strada - Angela se afla pe trecerea de pietoni: „Promit să te fac cea mai mândră de noi”

NAȚIONAL. „O să te iubesc până la moarte”. Două adolescente își plâng mama spulberată de un TIR în timp ce traversa strada - Angela se afla pe trecerea de pietoni: „Promit să te fac cea mai mândră de noi”
23 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini pentru două adolescente de 13, respectiv 15 ani. Tinerele urmează sa-și îngroape mama, spulberată de un TIR în timp ce traversa strada, pe trecerea de pietoni, în Jilava.

Tragedia a avut loc vineri, 22 septembrie, în fața Primăriei Jilava. Angela, o mamă în vârstă de 33 de ani, traversa strada, regulamentar, pe trecerea de pietoni, moment în care a fost izbită de un TIR. Potrivit realitatea.net, femeia trecuse de camion, dar șoferul nu a avut răbdare să se îndepărteze, a accelerat și a „prins-o” sub roți.

La fața locului au ajuns salvatorii, dar și un elicopter SMURD, însă nu au mai putut face nimic pentru tânăra mamă. Accidentul vine la numai câteva zile după ce, tot în Jilava, o tânără de 16 ani a fost spulberată în aceeași zonă în timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.

Dumnezeu să o odihnească! Angela S., 33 ani, mamă a două fetițe de 13 si 15 ani, a fost călcată de un camion astăzi pe trecerea de pietoni din fața primăriei Jilava. Femeia traversa regulamentar pe trecere. ȘI VOI SPUNEȚI SĂ NE OPRIM???? NU NE VOM OPRI DECÂT ATUNCI CAND SE VOR MONTA SEMAFOARE !!! Veniți alături de noi!”, se arată pe rețelele de socializare.

Ce spun polițiștii

La data de 22 septembrie, în jurul orei 17:15, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DJ 401 A, un camion a acroșat un pieton.

Potrivit IPJ Ilfov, la fața locului s-au deplasat imediat polițiștii rutieri din Măgurele și polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, iar din primele verificări au constatat că victima este o femeie, în vârstă de 30 de ani.

De asemenea, la locul accidentului s-a deplasat un echipaj medical, în cauză fiind declarat decesul victimei. În urma verificărilor privind prezența în organism a alcoolului și a substanțelor psihoactive, rezultatele au fost negative.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Două adolescente, distruse de durere

Moartea fulgerătoare a Angelei a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Pe rețelele de socializare, curg mesaje de condoleanțe. De departe, cele mai emoționante au fost postate de cele două fete ale sale.

„Măiii mama meaaa. De ce m-ai lăsat singură, regina mea? Promit să te fac cea mai mândră de noi… și o să te iubesc până la moarte. Ești, ai fost și rămâi cel mai mare foc al meu. Nu-mi vine să cred că de azi ești cel mai frumos înger… mi-ai secat sufletu, frumusețea mea! Icoana sufletului meu toată viața rămâi! Slăbiciunea sufletului meu”, a scris una dintre fiicele femeii.

„Nu te voi uita niciodată. Ai fost un bun exemplu pentru mine. Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris cealaltă fiică.


Sursă foto: Facebook A.D. / Facebook Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233