dobroge.tv

Live

JUDEȚUL CONSTANȚA. Bărbat prins beat la volan: avea o alcoolemie de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat

JUDEȚUL CONSTANȚA. Bărbat prins beat la volan: avea o alcoolemie de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat
25 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

La data de 25 septembrie, în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Crucea au fost sesizați, de un bărbat, de 21 de ani, cu privire la faptul că, la data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 20.30, ar fi condus un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că, la data respectivă, bărbatul ar fi condus un autoturism pe D.C. 75 și ar fi fost urmărit de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, deoarece nu ar fi respectat semnalul regulamentar de oprire, efectuat de aceștia.

Cu ocazia verificărilor efectuate, a rezultat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

***

La data de 24 septembrie, în jurul orei 19.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 57 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Santos, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

***

La data de 24 septembrie, în jurul orei 17.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Mare, din comuna Lumina, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 32 de ani, ar fi condus o motocicletă, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe carosabil.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La data de 24 septembrie, în jurul orei 17.55, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un motociclu, pe D.J. 222, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.

***

La data de 24 septembrie, în jurul orei 12.20, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu – Postul de Poliție Nicolae Bălcescu au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 2A, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.

***

La data de 24 septembrie, în jurul orei 02.25, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche 2 Mai au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Falezei, din stațiunea Vama Veche, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.


Sursă foto: cluj24.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233