dobroge.tv

Live

Pericol pe Autostrada Soarelui. Ucrainean prins beat la volanul unei cisterne: avea o alcoolemie de 1,67 mg/l alcool pur în aerul expirat - a fost reținut. VIDEO

19 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un cetăţean ucrainean a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a fost prins beat la volanul unei cisterne, pe sensul spre Constanţa al autostrăzii A2. Poliţiştii au intervenit după ce mai mulţi şoferi au sunat la 112 semnalând că maşina circula haotic.

„Mai mulţi participanţi la trafic au semnalat la 112 că o cisternă circulă haotic pe Autostrada A2, pe sensul către Constanţa. Din informaţiile primite în timp real cu privire la poziţia vehiculului, s-a reuşit interceptarea acestuia în spaţiul de servicii de la km 49”, au declarat polițiștii din cadrul Brigăzii Autostrăzi.

Şoferul a fost identificat în persoana unui bărbat de 43 de ani, cetăţean ucrainean care, la testarea cu aparatul etilotest, avea o alcoolemie de 1,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la spital pentru recoltarea de mostre biologice, însă a refuzat.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, iar bărbatul a fost reţinut, aflându-se în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi.

Conform surselor citate, vehiculul era destinat trasportului de motorină, iar la momentul identificării era fără încărcătură.


Sursă foto/video: Facebook Info (trafic) Călărași

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233