dobroge.tv

Live

Tragedie pe şosea: un tânăr de 27 de ani şi o fetiţă de 3 ani au murit pe loc! FOTO

27 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Două persoane au murit şi patru au fost rănite, după ce trei maşini s-au ciocnit într-un grav accident de circulaţie ce s-a produs aseară, între localităţile Roşieşti şi Costeşti, Vaslui.

Două dintre autoturismele implicate s-au lovit frontal, una dintre maşini rămânând suspendată pe cupolă pe maşina care circula din direcţia Bârlad-Vaslui. Şi cel de-al treilea autoturism, care a ieşit de pe şosea, oprindu-se la câteva zeci de metri distanţă pe câmp, a fost distrus.

O fetiţă de trei ani şi un tânăr de 27 de ani au murit pe loc în urma impactului devastator. Alte patru victime: un bebeluş de 9 luni, părinţii acestuia (mama 30 ani, tatăl 31 ani), şi un bărbat de 54 de ani au fost grav răniţi fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Din primele cercetări, principala ipoteză a poliţiştilor este că tânărul de 27 de ani a pierdut controlul asupra volanului după ce a atins cu maşina, banda de protecţie a unui cap de pod. A acroşat un BMW, apoi maşina sa a intrat într-un alt autoturism. În urma impactului devastator, produs cel mai probabil, cred poliţiştii şi pe fondul vitezei, Andrei a murit pe loc. În accident a pierit şi o fetiţă de 3 ani, pasageră în atutoturismul BMW, iar părinţii aceşteia au fost grav răniţi, mama fiind în stare gravă. Circumstanţele exacte ale producerii accidentului nu sunt însă stabilite cu certitudine. Anchetatorii iau în calcul toate ipoteze, inclusiv aceea ca şoferul BMW să fi adormit la volan, pe fondul oboselii, şi să fi pătruns pe contrasens, iar Andrei Pascal, în încercarea de a-l evita să fi atins protecţia podului. Şoferul BMW, care se întorcea de la Bucureşti, s-a oprit cu maşina în câmp, la peste 100 de metri de şosea.

Sursă foto: vremeanoua.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233