dobroge.tv

Live

VIDEOCLIPUL ZILEI. Tânăr surprins în timp ce sărea pe portbagajul unui BMW care patina, pe un drum din Vaslui

VIDEOCLIPUL ZILEI. Tânăr surprins în timp ce sărea pe portbagajul unui BMW care patina, pe un drum din Vaslui
20 noiembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un șofer a filmat momentul în care un bărbat s-a suit pe portbagajul unui BMW, în tip ce mașina derapa pe un drum cu zăpadă din județul Vaslui. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare și au devenit virale.

Filmarea a fost făcută sâmbătă, 18 noiembrie, când a nins consistent, pe DN24, într-o zonă unde sunt curbe deosebit de periculoase, scrie presa locală.

În imagini apare un bărbat care s-a urcat pe capota portbagajului și pare că sare pentru a încerca să ajute tracțiunea spate a BMW-ului, probabil pentru a crește aderența.

Șoferul a fost amendat

Clipul a devenit viral pe internet și așa a ajuns și la polițiști. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au anunțat că s-au autosesizat cu privire la imaginile apărute în spațiul public, iar șoferul și bărbatul urcat pe mașină au fost identificați de polițiștii de la Rutieră. Conducătorul auto urmează să fie sancționat cu amendă prevăzută în clasa a III-a de sancțiuni, de la 6 la 8 puncte amendă.

Referitor la filmarea apărută în spațiul public, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări, prin Serviciul Rutier. Ca urmare a activităților desfășurate, au fost identificate persoanele prezentate în filmare, respectiv un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul autoturismului și un altul, de 20 de ani, aflat în exteriorul autoturismului, ambii din comuna Văleni. Față de conducătorul autoturismului urmează a fi luate măsuri de sancționare contravențională, conform art. 101, alin. 1, pct. 13, din OUG 195/2002” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.


Sursă foto/video: Facebook Avocați Despagubiri

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233