dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Bărbat arestat după ce a furat bani și carduri din mai multe mașini parcate

CONSTANȚA. Bărbat arestat după ce a furat bani și carduri din mai multe mașini parcate
01 decembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

La data de 30 noiembrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 24 de ani.

Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de furt, furt în formă continuată, operațiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată și accesul ilegal la un sistem informatic în formă continuată.

Astfel, la data de 5 septembrie, acesta ar fi sustras, dintr-un autoturism parcat pe strada Miorița, 400 de euro, aproximativ 300 de dolari, 2.500 de lei, precum și un portofel ce conținea acte de identitate și mai multe carduri bancare aparținând persoanei vătămate.

La data de 31 octombrie, bărbatul ar fi sustras, dintr-un autoturism parcat pe strada Nicolae Iorga, un portofel ce conținea documente personale și un card bancar aparținând persoanei vătămate.

Ulterior, prin intermediul acestuia, ar fi efectuat cinci operațiuni de plată, în valoare de aproximativ 240 de lei.

La data de 1 noiembrie, ar fi sustras, dintr-un autoturism parcat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, 10.000 de lei și documentele vehiculului.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 1 decembrie, acesta a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.


Sursă foto: ziare.com

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233