dobroge.tv

Live

JUDEŢUL CONSTANŢA. Un bărbat a încălcat ordinul de protecţie şi s-a apropiat de fosta iubită. A fost arestat la domiciliu

JUDEŢUL CONSTANŢA. Un bărbat a încălcat ordinul de protecţie şi s-a apropiat de fosta iubită. A fost arestat la domiciliu
04 decembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat de 20 de ani, din comuna Limanu, a fost arestat la domiciliu, după ce nu a respectat prevederile ordinului de protecţie emis împotriva sa şi s-a apropiat de fosta iubită. Mai mult, acesta s-a dus la locul de muncă al tinerei şi a şantajat-o cu publicarea unor clipuri video în care femeia ar fi în ipostaze indecente.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia au anunţat, luni, că un bărbat de 20 de ani, din comuna Limanu, este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de încălcarea a ordinului de protecţie şi şantaj.

"În sarcina inculpatului, se reţine că, în data de 22.11.2023, nu a respectat prevederile ordinului de protecţie emis împotriva sa de către instanţa de judecată prin care i se interzicea să nu se apropie la o distanţă mai mică de 50 de metri faţă de fosta sa concubină, numita N.C.V., respectiv că, în data de 02.12.2023, a încălcat prevederile ordinului de protecţie emis împotriva sa la data de 11.08.2023, apropiindu-se de numita N.C.V., pe care a constrâns-o să reia relaţia cu el şi să renunţe la plângerea ce a făcut obiectul ordinului de protecţie. Totodată, numitul N.A. a şantajat-o pe numita N.C.V. cu privire la faptul că va publica clipuri video cu aceasta, în care se afla în ipostaze indecente, creându-i o stare de temere că îşi va pierde locul de muncă”, au precizat procurorii.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat Judecătoriei Mangalia cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Instanţa a decis ca bărbatul să fie arestat la domiciliu pentru 30 de zile.

Ce spune IPJ Constanţa

La data de 2 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche – 2 Mai, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 20 de ani.

Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de șantaj și încălcarea, de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție, a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție, în formă continuată.

Astfel, la data de 2 decembrie a.c., acesta ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Mangalia, deplasându-se la locul de muncă al persoanei vătămate și ar fi amenințat-o pe aceasta cu publicarea unor imagini în mediul online.

La data de 2 decembrie a.c., bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Ieri, 3 decembrie a.c., instanța de judecată a dispus, față de acesta, măsura arestului la domiciliu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233