dobroge.tv

Live

JUDEȚUL CONSTANȚA. Bărbat prins băut și fără permis la volanul unei mașini cu numere de înmatriculare false - a fost reținut

JUDEȚUL CONSTANȚA. Bărbat prins băut și fără permis la volanul unei mașini cu numere de înmatriculare false -  a fost reținut
15 decembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

La data de 14 decembrie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 22 de ani.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Astfel, la data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 03.00, acesta ar fi condus un autoturism, pe D.N. 3, în orașul Murfatlar, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că numerele de înmatriculare ale autoturismului sunt false.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.


Sursă foto: IPJ Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233