dobroge.tv

Live

Au fost prinși bărbații urmăriți cu focuri de armă, în Stupina. Au furat bunuri de aproximativ 100.000 de lei din 10 societăți comerciale

Au fost prinși bărbații urmăriți cu focuri de armă, în Stupina. Au furat bunuri de aproximativ 100.000 de lei din 10 societăți comerciale
20 decembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

La data de 18 decembrie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat patru percheziții domiciliare la locuințele a patru bărbați cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Astfel, în urma probelor administrate în dosar a rezultat că, în perioada noiembrie – decembrie, aceștia ar fi sustras bunuri alimentare, băuturi alcoolice, țigarete, diverse sume de bani și bijuterii din 10 societăți comerciale din județul Constanța.

Prejudiciul este de aproximativ 100.000 de lei.

La data de 18 decembrie, în jurul orei 02.15, unul dintre bărbații cercetați pentru comiterea faptelor ar fi fost depistat într-un autoturism care se deplasa pe D.N. 2A și al cărui conducător auto nu ar fi oprit la semnalele polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier, pentru oprirea acestuia fiind folosit armamentul din dotare -- detalii aici: JUDEȚUL CONSTANȚA. S-au tras focuri de armă pentru prinderea unor bărbați care au dat spargere într-un magazin - doar unul dintre ei a fost prins

În urma intervenției, bărbatul, cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, a fost imobilizat și condus la sediu, în vederea continuării cercetărilor.

În autoturism au fost descoperite mai multe bunuri, respectiv produse alimentare, țigări, băuturi alcoolice, a căror deținere nu a putut fi justificată.

Ulterior, la aceeași dată, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat patru percheziții domiciliare la locuințele persoanelor în cauză.

Astfel, au fost descoperite și ridicate bunuri cu valoare probatorie, 200 de euro, 1.600 de lei și un telefon mobil.

Ceilalți trei bărbați cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor nu au fost identificați la domiciliu.

La data de 19 decembrie, doi dintre aceștia s-au prezentat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Cei trei bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, ulterior, fiind prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu, Serviciului Criminalistic, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.


Sursă foto: IPJ Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233