dobroge.tv

Live

Încă o familie din județul Constanța își îngroapă copilul mult iubit. Oana s-a stins împreună cu pruncul pe care îl purta în pântec: „Dumnezeu a ales ca ea și bebelușa să fie împreună toată viața”

Încă o familie din județul Constanța își îngroapă copilul mult iubit. Oana s-a stins împreună cu pruncul pe care îl purta în pântec: „Dumnezeu a ales ca ea și bebelușa să fie împreună toată viața”
20 decembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini pentru o familie din comuna Topalu, județul Constanța. Oana, o tânără de doar 29 de ani, s-a stins din viață pe patul de spital, împreună cu pruncul pe care îl purta în pântec.

La finalul lunii noiembrie, tânăra a ajuns la Spitalul Județean Constanța în stare gravă. Starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid și a intrat în comă. Pe rețelele de socializare au fost făcute numeroase apeluri, atât la rugăciune, cât și la donare de sânge.

„Dragii mei, apelez la voi cu o mare rugăminte. Cumnata mea are urgent nevoie de sânge. Vă rog mult, dacă puteți ajunge, sa donați la Centru de Transfuzii Sânge din Constanta. Trebuie sa menționați numele cumnatei mele, OANA-ANDREEA internata la Spitalul Județean Constanța! Nu contează grupa sanguină! Să reușească să învingă și ea și copilașul din pântecul ei”, au scris rudele Oanei pe Facebook.

Familia și apropiații au sperat la o minune însă, din păcate, inima Oanei a încetat să mai bată pe 17 decembrie, pe patul de spital. Nici bebelușul nu a putut fi salvat.

„Pentru cine doreste să-si ia un ultim rămas bun de la Oana, trupul ei neînsuflețit o să fie adus la capelă din incitna bisericii Adormirea Maicii Domnului din Com. Topalu în aceasta seară, iar înmormântarea va avea loc mâine, la ora 11.30”, a anunţat familia tinerei, pe Facebook.

Mare de lacrimi după moartea Oanei

Moartea Oanei și a bebelușei pe care o purta în pântec a căzut ca un trăsnet peste familie și prieteni. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe.

„Din păcate de ce ne era teamă s-a adeverit, tânără Oana Andreea nu mai este printre noi. Dumnezeu a ales ca și ea încât și bebelușa să fie împreună pentru toată viața și în același timp și pe cealaltă viață. Dumnezeu să ofere multă putere familiei care îndură această povară. Un suflet bun, cald, milos care nu merita această soartă. Îmi pare foarte rău, speram din tot sufletul la o minune, însă a ales să fie lângă bebelușa pe care și-a dorit-o din tot sufletul”

„Colega noastră dragă, Dumnezeu să te odihnească în pace! Prea tânără, prea devreme. Dumnezeu a vrut un înger lângă el”

„Nu pot să cred, nu se poate... unde este dreptatea divină?! De ce ea, atât de tânără si de bună?! Odihnă veșnică, fata frumoasă!”

„A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Fie ca bunul Dumnezeu să-ţi poată alina durerea şi să-i odihnească sufletul! Dumnezeu să o odihnească în pace şi multă putere la familie”


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233