dobroge.tv

Live

Donald Trump admite că se poate începe tranziția către administrația Biden

Donald Trump admite că se poate începe tranziția către administrația Biden
24 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a anunțat că tranziția poate începe astfel încât președintele ales, Joe Biden, să-și poate prelua funcția, conform BBC, citat de news.ro.

Președintele în funcție a transmis prin intermediul mesajelor succesive pe Twitter, Agenției Federale care supraveghează procesul de transfer al puterii „să facă ceea ce trebuie făcut”.

Vreau să îi mulțumesc Emily Murphy de la GSA pentru devotamentul și loialitatea ei fermă față de țara noastră. A fost hărțuită, amenințată și abuzată - și nu vreau să văd că acest lucru se întâmplă cu ea, familia ei sau angajații GSA. Cazul nostru continuă PUTERNIC, vom continua lupta bună și cred că vom învinge! Cu toate acestea, în interesul țării noastre, recomand ca Emily și echipa ei să facă ceea ce trebuie făcut în ceea ce privește protocoalele inițiale și i-am spus echipei mele să facă același lucru”, a transmis Donald Trump pe Twitter.

Cu toate acestea, Donald Trump a avertizat că va continua să conteste înfrângerea sa la alegerile prezidențiale din 2020, în fața lui Joe Biden.

„Ce legătură are GSA care are voie să lucreze preliminar cu demonii, are de-a face cu continuarea urmăririi diferitelor noastre cazuri despre ceea ce va deveni cea mai coruptă alegere din istoria politică americană? Mergem cu toată viteza înainte. Nu va admite niciodată buletinele de vot false și „Dominion””, a mai transmis acesta.

Conform CNN, Administraţia Generală a Serviciilor l-a informat pe Joe Biden că administraţia Trump este pregătită să înceapă procesul oficial de tranziţie, potrivit unei scrisori transmise luni, 23 noiembrie, de administratorul Emily Murphy.

Echipa lui Biden a salutat începerea procesului de tranziţie, în condiţiile în care Joe Biden urmează să fie instalat în funcţie în 20 ianuarie.

Decizia de astăzi este un pas necesar pentru a începe să abordăm provocările cu care se confruntă naţiunea noastră, inclusiv controlul asupra pandemiei şi revenirea la normal a economiei”, a transmis echipa Biden, citată de news.ro


Sursă foto: ABC News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233