dobroge.tv

Live

Joe Biden, apel la unitate: „Suntem în război cu coronavirusul, nu unul împotriva celuilalt”

Joe Biden, apel la unitate: „Suntem în război cu coronavirusul, nu unul împotriva celuilalt”
26 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden a făcut apel la americani să pună capăt epocii întunecate a dezbinării, în condițiile în care țara va avea de înfruntat o iarnă lungă și dificilă din cauza Covid-19, relatează BBC, citat de Hotnews.

Într-un mesaj adresat americanilor cu ocazia Zilei Recunoștinței, el a spus că „suntem în război cu coronavirusul, nu unul împotriva celuilalt”.

Cred că meritați să auziți adevărul de la președintele vostru. Trebuie să încetinim răspândirea virusului. Le datorăm asta medicilor, și asistentelor, și lucrătorilor din prima linie. Le datorăm asta compatrioților noștri (...) Cred că aceste vremuri tulburi de disensiune şi demonizare vor face loc unui an de lumină şi unitate. (...) Democraţia noastră a fost pusă la încercare anul acesta. Şi iată ce am învăţat: poporul acestei naţiuni a fost la înălţime”, a spus Joe Biden în discursul său.

El a adăugat că pandemia „a adus durere, și pierderi, și frustrare” și a costat multe vieți.

Ne-a divizat, ne-a înfuriat, ne-a învrăjbit unul împotriva celuilalt. Știu că țara a obosit de la această luptă, dar să nu uităm - suntem în război cu virusul, nu între noi”, a mai spus președintele-ales.

Joe Biden i-a rugat pe americani să nu sărbătorească Thanksgiving ca de obicei. A spus că, în loc să petreacă într-o adunare mare, își va petrece sărbătoarea alături de soția sa, Jill, de fiică și de ginere, în vreme ce restul familiei va petrece în grupuri mici. Președintele-ales a promis că pandemia se va sfârși: Știu că putem și vom învinge acest virus. Viața se va întoarce la normal, vă promit.

Pe de altă parte, președintele în exercițiu Donald Trump și-a îndemnat suporterii să contribuie la răsturnarea rezultatului alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie. El a reluat acuzațiile privind frauda electorală: „Trebuie să inversăm aceste alegeri”, a spus el. Democraţii „au trişat. A fost un scrutin fraudulos”.


Sursă foto: CNN

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233