dobroge.tv

Live

Scandal după ce o televiziune publică a dat sfaturi despre cum „să fii sexy” la cumpărături. VIDEO

27 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Televiziunea publică italiană (RAI) desfășoară o anchetă internă ca urmare a difuzării în una dintre emisiunile postului, sfaturi despre cum să fie femeile sexy atunci când fac cumpărături, scrie BBC, citat de Digi24. Nu a durat mult și totul a degenerat într-un scandal de amploare.

În emisiunea „Detto Fatto”, difuzată marți, 24 noiembrie, Emily Angelillo, profesoară de dans la bară și balerină, îmbrăcată sumar, cu tocuri înalte și pantaloni scurți le dă sfaturi femeilor despre cum să fie sexy la cumpărături: cum să se ridice pentru a ajunge la produsele de sus, cum să se aplece pentru a lua un obiect căzut pe podea, cum să meargă pe tocuri în supermarket și cum să îndoaie genunchii pentru „mai mult suspans”.

Bianca Guaccero, actriță și prezentatoare a emisiunii, a încurajat cele spuse de invitata sa, ba chiar a făcut diverse comentarii precum „Îi vei face pe toți bărbații să leșine în supermarket!”.

Episodul a ajuns repede subiect de discuție și a dus la revolta cetățenilor și a politicienilor, cu atât mai mult cu cât a fost difuzat cu o zi înainte de Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei asupra Femeilor.

Detto Fatto” este un program de divertisment care „a comis o eroare foarte gravă, pentru care eu sunt primul care îşi cere scuze în faţa telespectatorilor”, a declarat ulterior directorul postului RAI2, Ludovico Di Meo.

Directorul televiziunii publice, Fabrizio Salini, a suspendat emisiunea și a cerut să i se aducă explicații și vinovați, subliniind că episodul „nu are nimic a face cu serviciul public și cu linia editorială a RAI”.

Prezentatoarea Bianca Guaccero și-a cerut scuze în numele echipei și a spus că nu se va mai întâmpla pe viitor. Ea le-a cerut iertare pe Facebook tuturor femeilor care s-au simțit insultate.


Sursă foto: Youtube Il Corriere della Citta

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233