dobroge.tv

Live

Peste o tonă de mâncare și 250 de litri de alcool trimise de români în Franța, distruse de autorități. VIDEO

Peste o tonă de mâncare și 250 de litri de alcool trimise de români în Franța, distruse de autorități. VIDEO
20 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Zeci de colete trimise de cetățenii români și din Republica Moldova pentru rudele din Franța au fost distruse de autorități. Imaginile au apărut pe rețelele de socializare și au stârnit sute de reacții și mii de distribuiri.

Astfel, 1,2 tone de alimente și 250 de litri de alcool, au fost distruse în urma unui control efectuat vineri, 18 decembrie, de către Poliția, Vama și Direcția Regională de Mediu din Nisa, scrie Adevărul.

Motivul pe care oamenii legii îl transmit este faptul că mâncarea a fost transportată în condiții neadecvate timp de mai multe zile.

De asemenea, pe lângă mâncăruri și băuturi tradiționale, aceștia au descoperit și țigări, aspiratoare și scaune. Cele trei maşini inspectate au fost confiscate şi vor fi returnate proprietarilor după plata amenzilor pentru transport ilegal de marfă, menționează sursa citată.

Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare și au stârnit sute de reacții, printre care:

E penibil ce văd, chiar foarte penibil!!! Niciun om pe pământ, cine n-ar fi el, nu merită așa atitudine. Chiar dacă în colete era brânză, vin, ,,siliotca”. Parcă toată educația, viața, condițiile ne vin din Europa? Franța se pretinde a fi un stat tolerant, democratic??? Pe naiba, minciuni! Aici, pe fotografie se vede fața adevărată a democrației și toleranței! Nu-i destul că moldovenii au plecat de acasă nu de viață bună, dar așa atitudine a autorităților franceze, în ajunul unei sărbători atât de importante pentru creștini, Crăciunul, mă pune pe gânduri. Mă mai conving a câta oară: nimic sfânt, dar încă ne mai învață pe noi a trăi!

Tristețe și furie. Înțeleg că au nevoie ca toate să fie în regulă, dar nici așa comportament și atitudine față de colete, cu atât mai mult că acolo atâtea lucruri pentru copilași... Lucrușoare transmise cu dooor de acasă... Vor răspunde pentru acțiunile lor

Dacă, ar înțelege cineva, cât de mult sunt așteptate și dorite aceste colete. Coletul de acasă, de multe ori, îți umple ochii de lacrimi, deoarece numai ele, îți potolesc oleacă din dorul, care te macină până în măduvă

Penibil, mi se face pielea de găină. Sărmanii părinți, surori și frați care au trimis cu atâta dragoste acea bucata de brânză și un pahar cu vin... sălbăticie

O doamne! Câte emoții, dragoste și dor de acasă aduc aceste colete pentru copii și nepoți


Sursă foto/ video: Facebook Titi Zemba

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233