dobroge.tv

Live

Părinții unei fete de 10 ani, în stare de șoc: Antonella a murit sufocată în timp ce realiza o provocare pe o rețea de socializare

Părinții unei fete de 10 ani, în stare de șoc: Antonella a murit sufocată în timp ce realiza o provocare pe o rețea de socializare
22 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O fetiță în vârstă de 10 ani din Palermo, Italia, a murit asfixiată în timp ce participa la o provocare numită „jocul cu eșarfa” de pe rețeaua socială TikTok, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Antonella, în vârstă de 10 ani, care participa la „blackout challenge” pe TikTok, în baia din casa familiei sale, şi-a legat o curea în jurul gâtului cu scopul de rămâne fără răsuflare cât mai mult timp, în timp ce se filma cu telefonul mobil.

Sora ei în vârstă de cinci ani a fost cea care i-a descoperit trupul inconştient, miercuri seara.

Fata a fost transportată imediat de părinţi la spitalul de pediatrie din Palermo, însă nu a supravieţuit.

Jocul cu eşarfa”, în care copiii îşi blochează respiraţia până când leşină pentru a experimenta senzaţii tari, provoacă în fiecare an accidente, dintre care unele sunt fatale.

Părinţii au relatat cotidianului La Repubblica că o altă soră a fetei, în vârstă de nouă ani, a fost cea care le-a explicat ce s-a întâmplat. „Antonella juca jocul asfixierii”, le-a spus ea.

N-am ştiut nimic”, a explicat tatăl fetei pentru publicaţia citată. „Nu ştiam că ea participa la acel joc. Ştiam că Antonella intra pe TikTok pentru coregrafii, pentru a se uita la videoclipuri. Dar cum mi-aş fi putut imagina această atrocitate?”, a spus el.

„Fiica mea, micuţa mea Antonella care moare din cauza jocurilor extreme de pe TikTok: cum pot accepta?”, a adăugat Angelo Sicomero, care împreună cu soţia sa a decis să doneze organele fetei, astfel încât „alţi copii să poată trăi datorită ei”.

Parchetul din Palermo a deschis o anchetă pentru „incitare la sinucidere”. Telefonul mobil al fetei a fost confiscat de anchetatori, care urmează să stabilească dacă Antonella era conectată cu alţi participanţi, dacă a fost invitată de o altă persoană să ia parte la provocare sau dacă a realizat înregistrarea video pentru prieteni sau cunoscuţi.


Sursă foto: Teller Report

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233