dobroge.tv

Live

Președintele Ucrainei s-a vaccinat la bustul gol. VIDEO

Președintele Ucrainei s-a vaccinat la bustul gol. VIDEO
03 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, s-a vaccinat anti-COVID-19 alegând să-şi expună muşchii în faţa camerelor de filmat. Politicianul s-a vaccinat împotriva COVID-19 într-un centru din estul Ucrainei, unde a mers în vizită la militarii care luptă împotriva separatiştilor pro-ruşi.

„Le recomand cu tărie tuturor să se vaccineze. Eu mă vaccinez laolaltă cu militarii. Cred că este o decizie corectă, chiar dacă am avut deja COVID-19. Mi-am verificat nivelul anticorpilor, iar al meu este foarte scăzut. Oameni ca mine și ca ministrul sănătății, care s-a vaccinat luni, trebuie să fie un exemplu pentru alții. Cred că acest vaccin este bun, este de o foarte bună calitate, unul dintre cele mai bune din lume”, a declarat președintele Ucrainei.

Volodimir Zelenski i-a îndemnat pe toți ucrainenii să-i urmeze exemplul, dar are de dus o muncă serioasă de convingere. Aproape jumătate din populația țării nu vrea să se vaccineze.

Singurul vaccin disponibil în Ucraina este cel de la AstraZeneca. Liderul de la Kiev a respins din start ideea unei imunizări cu vaccinul rusesc Sputnik V și le-a cerut țărilor UE să trimită vaccinuri și în Ucraina, în semn de solidaritate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233