Live

Oficial al Casei Albe: Statele Unite sunt pe cale să aducă pandemia de Covid-19 sub control

Oficial al Casei Albe: Statele Unite sunt pe cale să aducă pandemia de Covid-19 sub control

Statele Unite sunt pe cale să aducă pandemia de Covid-19 sub control, iar oficialii din sectorul sănătăţii se concentrează pe următoarea provocare, aceea de a vaccina cât mai mulţi americani, a declarat, duminică, coordonatorul reacţiei pentru Covid-19 al Casei Albe, Jeff Zients, transmite Reuters, citat de news.ro.

”Aş spune că suntem într-un moment de cotitură”, a afirmat Zients într-un interviu acordat la emisiunea "State of the Union" de la CNN.

Zients a spus că aproximativ 58% dintre adulţii americani au primit cel puţin o doză de vaccin împotriva coronavirusului. Sarcina acum este de a continua să crească încrederea în vaccinuri şi să fie vaccinaţi suficienţi americani pentru a atenua răspândirea virusului şi a variantelor sale, a explicat el.

Oficialii americani din domeniul sănătăţii îşi propun să îndeplinească obiectivul preşedintelui Joe Biden: 70% dintre adulţii americani să primească cel puţin o doză de vaccin până de Ziua Independenţei, 4 iulie, mai scrie sursa citată.

Atingerea acestui obiectiv ar putea ajuta ţara să ajungă la un nivel scăzut de infecţii pe termen lung.

Etichete:   sua covid sua

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233