dobroge.tv

Live

ITALIA. Familia unei adolescente de 18 ani, dispărută în urmă cu o lună, este căutată de poliţie. Ei ar fi ucis-o după ce a refuzat o căsătorie aranjată

ITALIA. Familia unei adolescente de 18 ani, dispărută în urmă cu o lună, este căutată de poliţie. Ei ar fi ucis-o după ce a refuzat o căsătorie aranjată
11 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Rudele unei tinere de 18 ani sunt anchetate sub suspiciunea de crimă, după dispariția ei din casa familiei din nordul Italiei, informează BBC. Poliția italiană spune că familia lui Saman Abbas dorea anul trecut ca ea să călătorească în Pakistan si să ia parte la o căsătorie aranjată, însă tânara s-a împotrivit.

Un văr al ei a fost arestat în Franța și extrădat în Italia. Unchiul și un alt văr al tinerei sunt dați dispăruți, iar părinții ei ar fi plecat în Pakistan.

Procurorii îi suspectează pe toți cinci de crimă, deși încă nu au fost găsite rămăsițe umane ale presupusei victime.

Într-o declarație acordată unui jurnalist italian după dispariția lui Saman Abbas, tatăl ei a spus că tânara ar fi plecat în Belgia.

Potrivit presei italiene, Saman ar fi trăit sub protecția serviciilor sociale încă din luna octombrie 2020, însă s-a întors în locuința familiei ei din apropiere de Parma în aprilie 2021.

Procurorul Isabella Chiesi a declarat că autoritățile presupun că Saman a fost păcălită să se întoarcă acasă. Chiesi a spus că nu are nicio speranță că a exista un rezultat pozitiv în acest caz, susținând că este vorba de o crimă cu premeditare.

Poliția italiană a început căutările în apropierea casei familiei la începutul lunii mai, iar acum a recurs la senzori electromagnetici pentru a cerceta mai bine solul.

Procurorii sunt încredinţaţi că fata a fost ucisă de familia ei. Cu o zi înainte de presupusa crimă, membri ai familiei apar pe camerele de supraveghere cu lopeţi şi saci. Saman a fost surprinsă pe camerele de supraveghere că a plecat cu părinţii ei, iar după câteva ore aceştia s-au întors acasă fără ea. În alte imagini, unchiul fetei este văzut cărând o lopată şi alte instrumente de săpat. Însă cea mai şocantă probă este un mesaj text transmis de unchiul fetei, în care acesta transmite familiei că „treaba a fost bine făcută”.

Săptămâna trecută, Uniunea Comunităţilor Islamice din Italia a emis un decret religios prin care a interzis căsătoriile forţate.

Sursă foto: adevarul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233