Live

Au fost ridicate restricţiile de intrare în Serbia pentru românii care prezintă adeverinţa de vaccinare împotriva COVID-19

Au fost ridicate restricţiile de intrare în Serbia pentru românii care prezintă adeverinţa de vaccinare împotriva COVID-19
Publicat pe 18 iunie 2021

Prefectura judeţului Mehedinţi a anunţat, joi, într-un comunicat de presă, că restricţiile de intrare în Serbia au fost ridicate pentru cetăţenii români care prezintă adeverinţa de vaccinare împotriva COVID-19.

"Începând cu data de 17 iunie 2021, restricţiile de intrare în Serbia au fost ridicate pentru cetăţenii români care prezintă adeverinţa de vaccinare împotriva COVID-19”, a transmis Prefectura judeţului Mehedinţi.

Astfel, cetăţenii români care deţin un certificat de vaccinare împotriva COVID-19 eliberat de autorităţile competente din România pot intra pe teritoriul Serbiei, fiind exceptaţi de la măsura carantinei sau de la prezentarea unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2.

Restricţiile de intrare în Serbia au fost ridicate şi pentru minorii nevaccinaţi.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Timişoara au anunţat, de asemenea, că atât partea română, cât şi cea sârbă, acceptă adeverinţa de vaccinare împotriva COVID-19, la intrarea în cele două ţări.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233