Live

Coadă de sute de mașini la intrare în Grecia: „Am deja o oră aici și nu ne-am mișcat!”

Coadă de sute de mașini la intrare în Grecia: „Am deja o oră aici și nu ne-am mișcat!”
Publicat pe 19 iunie 2021

Cozi interminabile și nervi întinși la maxim la intrare în Grecia, la Vama Kulata. Sute de mașini, întinse pe șapte-opt kilometri așteaptă să intre din Bulgaria în Republica Elenă pentru a-și petrece minivacanța de Rusalii.

Ora 09.01, Vama Kulata, coada se întinde pe cel puțin 7-8 km. Este incredibil ce se întâmplă, au venit 2 domni polițiști și nu au dat nicio explicație”, scrie un utilizator pe pagina de Facebook Forum Grecia.

Am deja o oră aici și nu ne-am mișcat!”, spune o altă persoană.

Vameșii spuneau că se creeaza cozi pentru că "vin valuri". Drum bun!”, scrie o altă persoană.

Unii dintre cei care comentează la postările cu coada imensă spun că este din cauza faptului că este zi de weekend și recomandă atât plecarea în vacanță și în timpul săptămânii, cât și calcularea traseului astfel încât să se ajungă și la alte ore, inclusiv noaptea la granița bulgaro-elenă.

Ministerul Afacerilor Externe a emis vineri o atenționare de călătorie pentru Grecia, întrucât se înregistrează cozi de mașini la punctele de trecere a frontierei cu Bulgaria, având în vedere numărul mare de persoane care călătoresc. MAE recomandă folosirea tuturor punctelor de frontieră pentru intrarea în Grecia.

Grecia, una dintre destinațiile preferate de vacanță ale românilor, a intrat pe lista verde a țărilor cu risc epidemiologic scăzut, potrivit hotărârii adoptate joi seară de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.


Sursă foto: Facebook Forum Grecia

Galerie Foto

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233