dobroge.tv

Live

Inundații la Londra, după o ploaie torenţială - VIDEO

26 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Străzile Londrei au fost inundate duminică seară, după o ploaie torenţială, transportul fiind perturbat, relatează AFP, citat de news.ro.

Serviciile de salvare se confruntă cu ”inundaţii importante” în întreaga capitală britanică, a anunţat pe Twitter primarul Londrei, Sadiq Khan.

Autobuzele, metroul şi trenurile au fost afectate, a precizat el şi i-a îndemnat pe londonezi să-şi verifice itinerariul şi să evite să traverseze pe jos cu maşina zone inundate.

În sudul capitalei britanice, în apropiere de staţia Queenstown Road, poliţia a oprit circulaţia pe un drum impracticabil, inundat, mai ales sub poduri feroviare, a contatat un jurnalist AFP.

Inundaţiile au blocat în mijlocul străzii un autobuz imperial roşu, al cărui şofer a povestit AFP că apa a atins podeaua vehiculului.

Pompierii din Londra au anunţat pe Twitter că au primit aproximativ 300 de apeluri prin care se semnalau inundaţii în sud-vestul capitalei.

Serviciul britanic de meteorologie Met Office a lansat o alertă cod portcaliu de furtuni la Londra şi în regiunea capitalei până duminică seara, însă ploi torenţiale şi furtuni sunt aşteptate până luni în sudul ţării. În unele zone, nivelul apei ar putea atinge 100 de milimetri.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233