Live

O fată de 19 ani s-a aruncat de la etajul unui bloc pentru a scăpa de bărbaţii care au răpit-o şi o sileau să se prostitueze - VIDEO

Publicat pe 08 septembrie 2021

O fată de 19 ani din Iran şi-a riscat viaţa sărind în gol pe geamul unei clădiri, de la 9 metri, din Antalya, Turcia, doar pentru a scăpa de bărbaţii care o forţau să se prostitueze. 

Potrivit adevarul.ro, Sirin N.E a fost răpită, torturată şi forţată să se prostitueze, iar pentru a scăpa de acest calvar, s-a aruncat de la etajul nouă al unui bloc, la începutul lunii septembrie. În imaginile distribuite pe internet se observă cum tânăra cade mai întâi pe o maşină parcată, apoi direct pe asfalt, ignorând orice îndemn al martorilor disperaţi care încercau să o oprească din a face acest gest necugetat. 

 „Am fost răpită. M-au răpit şi mă ţineau captivă, vin din Iran. Vroiau să mă prostituez. M-au torturat. M-au forţat să întreţin relaţii sexuale şi m-au filmat. Apoi m-au ameninţat pe mine şi pe familia mea. Ar fi fost mai bine dacă aş fi murit”, le-a spus fata paramedicilor când aceştia au ajuns la locul incidentului, transmite observatornews.ro. 

Sirin a fost dusă la spital, fiind rănită grav, dar a supravieţuit căderii. De asemenea, ancheta este în curs de desfăşurare. De asemenea, agresorii nu au fost identificaţi.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233