dobroge.tv

Live

O fată de 19 ani s-a aruncat de la etajul unui bloc pentru a scăpa de bărbaţii care au răpit-o şi o sileau să se prostitueze - VIDEO

08 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O fată de 19 ani din Iran şi-a riscat viaţa sărind în gol pe geamul unei clădiri, de la 9 metri, din Antalya, Turcia, doar pentru a scăpa de bărbaţii care o forţau să se prostitueze. 

Potrivit adevarul.ro, Sirin N.E a fost răpită, torturată şi forţată să se prostitueze, iar pentru a scăpa de acest calvar, s-a aruncat de la etajul nouă al unui bloc, la începutul lunii septembrie. În imaginile distribuite pe internet se observă cum tânăra cade mai întâi pe o maşină parcată, apoi direct pe asfalt, ignorând orice îndemn al martorilor disperaţi care încercau să o oprească din a face acest gest necugetat. 

 „Am fost răpită. M-au răpit şi mă ţineau captivă, vin din Iran. Vroiau să mă prostituez. M-au torturat. M-au forţat să întreţin relaţii sexuale şi m-au filmat. Apoi m-au ameninţat pe mine şi pe familia mea. Ar fi fost mai bine dacă aş fi murit”, le-a spus fata paramedicilor când aceştia au ajuns la locul incidentului, transmite observatornews.ro. 

Sirin a fost dusă la spital, fiind rănită grav, dar a supravieţuit căderii. De asemenea, ancheta este în curs de desfăşurare. De asemenea, agresorii nu au fost identificaţi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233