dobroge.tv

Live

Crimă șocantă în Germania. Un angajat al unei benzinării a fost împușcat de un client căruia i-a cerut să poarte masca de protecție

Crimă șocantă în Germania. Un angajat al unei benzinării a fost împușcat de un client căruia i-a cerut să poarte masca de protecție
21 septembrie 2021
Redactia DTV

Uciderea unui angajat în vârstă de 20 de ani al unei staţii de alimentare cu carburant, împuşcat sâmbătă de către un client căruia a refuzat să-i încaseze cumpărăturile din cauză că nu purta o mască de protecţie împotriva covid-19, provoca marţi reacţii puternice în Germania, relatează AFP, citat de Adevărul.

Suspectul - un bărbat în vârstă de 49 de ani, originar din Idar-Oberstein (vest), care a anunţat după arestare că nu respectă gesturile barieră împotriva covid-19 - a fost plasat în detenţie provizorie, a anunţat luni seara, într-un comunicat, poliţia locală din Renania-Palatinat.

Angajatul acestei staţii de alimentare cu carburant - un student - a refuzat să încaseze banii acestui client, care dorea să cumpere un pachet de bere, pentru că acesta din urmă nu purta mască de protecţie.

Nervos, bărbatul în vârsră de 49 de ani a plecat şi a lăsat berea pe tejghea. El s-a întors, o oră şi jumătate mai târziu, de această dată cu o mască, pe care şi-a scos-o în faţa tejghelei, pentru a-l face pe casier să reacţioneze.

După ce studentul i-a cerut să poarte masca în mod corect, clientul a scos un revolver din buzunar şi a tras în student, care a murit pe loc, precizează poliţia. Suspectul s-a prezentat a doua zi la postul local de poliţie.

Acuzatul a declarat poliţiei că se simte „încolţit” de măsurile împotriva pandemiei COVID-19, pe care le consideră o „atingere tot mai mare la adresa drepturilor sale” şi că „nu a văzut altă soluţie”, a declarat luni procurorul Kai Fuhrmann.

Anchetatori au percheziţionat, apoi, apartamentul acuzatului, în care au găsit arma crimei şi alte arme de foc şi muniţie.

Primarul din Idar-Oberstein, Frank Frühauf, a denunţat un act „teribil”.

Locuitori au depus flori şi lumânări în faţa staţiei de alimentare cu carburant.


Sursă foto: Libertatea 

Mai multe
URMĂREȘTE
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233