dobroge.tv

Live

Prima persoană din lume vaccinată anti-COVID a primit a treia doză

Prima persoană din lume vaccinată anti-COVID a primit a treia doză
25 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Britanica Margaret Keenan, prima persoană din lume căreia i-a fost administrat un vaccin împotriva coronavirusului, a fost imunizată vineri cu cea de-a treia doză de ser anti-COVID, potrivit BBC citat de Digi 24.

În vârstă de 91 de ani, Margaret Keenan a primit prima doză din serul Pfizer/BioNTech pe 8 decembrie 2020, iar vineri a fost vaccinată cu doza a treia a serului la Spitalul Universitar din Coventry, aceeași unitate medicală unde a fost imunizată și la finalul anului trecut.

În același timp cu ea a fost vaccinată cu doza suplimentară și asistenta Matron May Parsons, cea care i-a administrat prima doză lui Margaret Keenan în decembrie.

Marea Britanie a dat startul vaccinării cu doza a treia pentru persoanele cu vârste de peste 50 de ani, persoanele cu comorbidități, dar și pentru angajații din domeniul medical și centrele de îngrijire.

Keenan a declarat acum că este fericită că a primit doza suplimentară de vaccin și că se simte liberă. Britanica a avut de transmis și un mesaj celor cărora le este teamă să facă vaccinul: „Pentru cele câteva secunde cât durează, să meargă și să se vaccineze. Asta îi salvează pe ei și salvează viețile familiilor lor. Când ai făcut asta, te simți o persoană diferită pentru că simți că te va ajuta și îi va ajuta pe ceilalți”.


Sursă foto: captură BBC

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233