dobroge.tv

Live

Cerşetor român, în lacrimi după ce a primit o casă şi un loc de muncă la Nisa. Este considerat un erou: ''Acest om fără adăpost cu o inimă mare...'' - VIDEO

Cerşetor român, în lacrimi după ce a primit o casă şi un loc de muncă la Nisa. Este considerat un erou: ''Acest om fără adăpost cu o inimă mare...'' - VIDEO
13 octombrie 2021
Redactia DTV

Ion-Nelu Gioroiu, un cerşetor român, a devenit un adevărat erou la Nisa după ce francezii au fost impresionaţi de dărnicia sa. Potrivit adevarul.ro., românul i-a cucerit pe francezi în toamna anului trecut, în octombrie, după ce şi-a donat economiile pentru oamenii rămaşi fără adăpost din cauza inundaţiilor din Alpes-Maritimes.

Deşi el însuşi dormea în stradă şi nu avea niciun adăpost, „Jojo”, aşa cum îi spun francezii, a apelat la o fundaţie pentru a dona 150 de euro, bani pe care reuşise să-i economisească după ce a vândut mai multe reviste. Impresionaţi de gestul său, membrii asociaţiei Solidarité 06 au făcut totul public, informa cunoscuta publicaţie Paris Match.

Francezii nu au lăsat gestul său nerăsplătit şi i-au găsit un loc de muncă stabil, care îi garantează un venit decent, iar de curând i-au oferit şi o casă.

„Astăzi Jojo are o casă, un loc de muncă şi un câine! Acest om fără adăpost cu o inimă mare nu mai doarme pe treptele Muzeului de Artă Modernă şi Contemporană din Nisa”, a anunţat Tania Jakik de la asociaţia Solidaritatea 06, care a mediatizat şi anul trecut cazul românului, mai scrie sursa citată.

Mai mult, românul a rămas să lucreze în timpul liber şi ca voluntar.

Sursă foto: adevarul.ro

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233