dobroge.tv

Live

Microbuz din România, implicat într-un accident cu cinci morţi, pe o autostradă din Ungaria

Microbuz din România, implicat într-un accident cu cinci morţi, pe o autostradă din Ungaria
19 octombrie 2021
Redactia DTV

Patru vehicule s-au ciocnit, marţi, în Ungaria, pe autostrada M1, în direcţia Győr, lângă localitatea Bábolna, au anunţat poliţiştii din Komárom-Esztergom. Potrivit primelor informaţii, una dintre maşinile implicate era un microbuz din România. Cinci persoane au decedat la faţa locului, scrie Observator News.

Potrivit primelor informaţii, oferite de purtătorul de cuvânt al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă Mihály Sebestyén Varga, un microbuz românesc s-a izbit de un camion, care circula în faţa acestuia. Cei cinci pasageri aflaţi într-unul dintre autovehicule au decedat pe loc, fiind vorba despre două femei şi trei bărbaţi. Un rănit, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost transportat la spital cu un traumatism cranian, dar stabil.

Pál Győrfi, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă din Ungaria, a declarat că mai multe echipaje de paramedici şi un elicopter au intervenit la locul accidentului. Traficul se desfăşoară cu dificultate, iar autorităţile locale îi sfătuiesc pe şoferi să folosească rute ocolitoare.


Sursă foto: Realitatea.net

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233