dobroge.tv

Live

Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare cu o armă de recuzită

Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare cu o armă de recuzită
22 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Actorul Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită pe platourile de filmare din New Mexico şi a provocat moartea directorului de imagine Halyna Hutchins şi rănirea regizorului Joel Souza, potrivit AP, citat de news.ro.

Baldwin joacă într-un film western aflat în producţie în Santa Fe. Biroul şerifului districtului Santa Fe a transmis că arma descărcată de actor a ucis-o pe Hutchins, director de imagine pentrul filmul „Rust”, şi l-a rănit pe Souza.

Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost dusă cu elicopterul la University of New Mexico Hospital, unde a fost declarată decedată de personalul medical, au spus autorităţile. Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost dus cu ambulanţa la Christus St. Vincent Regional Medical Center, unde îi sunt tratate rănile.

Producţia filmului a fost, desigur, oprită.

Santa Fe New Mexican a scris că actorul în vârstă de 68 de ani a fost văzut joi plângând în faţa biroului şerifului, însă încercările de a-i lua declaraţii nu au avut succes.

Sindicatul directorilor de imagine (International Cinematographers Guild) a confirmat că femeia ucisă pe platourile de filmare este Hutchins. „Detaliile sunt neclare acum, dar încercăm să aflăm mai multe şi susţinem o anchetă completă în cazul acestui tragic eveniment”, au spus într-un comunicat preşedintele sindicatului, John Lindley, şi Rebecca Rhine, director executiv.

Hutchins a fost director de imagine pentru filmul de acţiune „Archenemy” (2020), în care joacă Joe Manganiello. A absolvit în 2015 American Film Institute, iar patru ani mai târziu a primit titlul de „star în ascensiune” din partea American Cinematographer.

Filmările pentru „Rust” erau programate să continue până la începutul lunii noiembrie, potrivit unui comunicat New Mexico Film Office.

Lungmetrajul spune povestea unui băiat în vârstă de 13 ani care, în urma morţii părinţilor, trebuie să se descurce singur şi să aibă grijă de fratele mai mic. Acţiunea etse plasată în anii 1880, în Kansas. Adolescentul fuge cu bunicul înstrăinat (jucat de Baldwin), după ce băiatul este condamnat la moarte prin spânzurare pentru că a ucis accidental pe un fermier.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233