dobroge.tv

Live

Alec Bladwin nu ştia că arma sa e încărcată. Aceasta i-a fost înmânată de un asistent de regizor

Alec Bladwin nu ştia că arma sa e încărcată. Aceasta i-a fost înmânată de un asistent de regizor
23 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Arma pe care actorul Alec Baldwin a tras-o pe platoul de filmare, ucigând o femeie, i-a fost înmânată de un regizor care i-a spus că este în siguranţă, arată înregistrările instanţei, scrie BBC, citat de news.ro.

Asistentul directorului Dave Halls nu ştia că recuzita conţinea muniţie reală şi a indicat că a fost descărcată strigând "pistol rece!”, spun înregistrările.

Mai multe detalii despre ancheta poliţiei au fost făcute publice vineri, când un mandat de percheziţie a fost depus la o instanţă din Santa Fe, New Mexico.

S-a menţionat că ţinuta pătată de sânge a lui Baldwin a fost luată ca dovadă împreună cu arma. Muniţia şi alte arme de recuzită au fost, de asemenea, luate de pe platou de poliţie.

Potrivit Los Angeles Times, aproximativ o jumătate de membri ai echipei de filmare de pe Rust au plecat cu câteva ore înainte de tragedie, după ce au protestat faţă de condiţiile de lucru pe platoul de filmare de la Bonanza Creek Ranch, lângă Santa Fe.

Membrii sindicatului s-au plâns că li s-au promis camere de hotel în Santa Fe, dar odată ce au început filmările Western, li s-a cerut să conducă 80 km de la Albuquerque în fiecare dimineaţă.

Între timp, BBC a obţinut un document care arată care membri ai echipajului au fost incluşi în lista programată în acea zi.

Actorul Alec Baldwin a scris, vineri, pe Twitter, pentru prima dată după tragicul accident de la filmări, mesaj în care transmite condoleanţe familiei directoarei de imagine Halyna Hutchins. El a tras cu o armă de recuzită pe platourile de filmare din New Mexico şi a provocat moartea acesteia şi rănirea regizorului Joel Souz, au anunţat oficialii. Autorităţile investighează ceea ce s-a întâmplat, scrie AP.

Halyna Hutchins, director de imagine la „Rust” şi regizorul Joel Souza au fost împuşcaţi joi, în deşert, la periferia sudică a Santa Fe.

Un purtător de cuvânt al lui Baldwin a declarat că a avut loc un accident cu gloanţe oarbe. Purtătorul de cuvânt al şerifului din Santa Fe, Juan Rios, a spus că detectivii investighează ce tip de proiectil a fost descărcat şi cum. Nu au fost aduse acuzaţii.


Sursă foto: Știrile PRO TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233