dobroge.tv

Live

Ghinion pentru un român: și-a cumpărat un elicopter din Germania, dar i l-au confiscat polițiștii

Ghinion pentru un român: și-a cumpărat un elicopter din Germania, dar i l-au confiscat polițiștii
16 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Ghinion pentru un român care și-a cumpărat elicopter din Germania. El și un alt conațional au fost amendați și lăsați fără elicopterul pe care îl transportau pe o platformă auto fără asigurare, după un control al unei patrule de poliție pe B83, între Hessisch Oldendorf și Fischbeck.

Mașina celor doi, un Sprinter cu o remorcă auto atașată, a atras atenția polițiștilor germani când au zărit-o pe avarii, oprită pe prima bandă a drumului. Ansamblul rutier, compus dintr-un microbuz și o remorcă auto cu numere românești era oprit pe prima bandă a drumului, având aprinse luminile de avarie, din cauza unei defecțiuni, scrie presseportal.de.

Platforma auto nu era omologată și nu avea nici asigurare

Presa germană scrie că, pe lângă starea tehnică proastă a ansamblului de vehicule, polițiștii au mai constatat că numărul de înmatriculare de pe remorcă nu fusese eliberat pentru ea. Astfel a apărut suspiciunea că platforma nu este nici omologată și nu are nici asigurare.

Întrucât subansamblul era condus alternativ de două persoane, un bărbat în vârstă de 29 de ani și un bărbat în vârstă de 38 de ani, polițiștii au început cercetările penale în cazul amândurora.

Elicopterul a fost confiscat de poliția germană

Din cauza lipsei documentelor pentru remorcă, nu s-a putut stabili cu exactitate dacă aceasta era sau nu supraîncărcată. Două companii de tractare au fost chemate de polițiștii germani pentru a elibera șoseaua de transportul periculos, întrucât pentru submansablu nu a fost permisă continuarea călătoriei.


Sursă foto: www.presseportal.de

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233