dobroge.tv

Live

Moarte suspectă a unui român în Rusia. Alex, campion la CS:GO, a căzut de la etajul 9. Mama tânărului este disperată: „Mi-e teamă că l-ar fi ucis cineva”

Moarte suspectă a unui român în Rusia. Alex, campion la CS:GO, a căzut de la etajul 9. Mama tânărului este disperată: „Mi-e teamă că l-ar fi ucis cineva”
17 ianuarie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Alex Dincof, un tânăr român stabilit cu familia în Italia, a murit la doar 22 de ani, după ce a căzut în mod misterios de la etajul 9 al unei clădiri din Rusia. Băiatul plecase acolo să-şi vadă iubita. Familia tânărului, originară din Tulcea, dar stabilită în Italia, susţine însă că tânărul nu avea niciun motiv să recurgă la un gest extrem, potrivit presei italiene.

Tragedia s-a produs la Rostov, în 3 ianuarie, trupul românului fiind găsit fără viaţă lângă blocul unde locuia temporar. Alex plecase în Rusia să-și vadă iubita, pe care o cunoscuse în septembrie anul trecut, în cadrul unei competiții CS:GO la care participase.

Tânărul de 22 de ani, cunoscut în lumea e-sportului sub pseudonimul de „Fusion”, activa în FACEIT Pro League Challenger (FPL-C), unde se impunea ca un adevărat campion.

Familia exclude sinuciderea

Autoritățile ruse au calificat cazul drept „un accident”, fără a exclude, însă, sinuciderea. Ambele ipoteze sunt însă excluse de familia băiatului.

Alex nu avea de ce să-și ia viața și nu înțeleg cum s-ar fi putut întâmpla un astfel de accident. Mi-e teamă că l-ar fi ucis cineva”, le-ar fi spus mama tânărului, Tudorița Dincof, unor prieteni mai apropiați ai băiatului. Chiar ei au fost cei care au luat legătura cu ambasada Italiei în Rusia, ca să înțeleagă ce s-a întâmplat cu Alex.

Din păcate, comunicarea cu autoritățile din Rostov nu are loc în timp real și, până în prezent, nu putem spune dacă autopsia a fost efectuată sau nu”, explică prietenii băiatului, potrivit publicaţiei italiene Cronaca Qui.

„În CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) atinsese cote de excelenţă atât de mari, încât era considerat unul dintre cei mai buni sportivi europeni. Când a plecat în Rusia era foarte fericit”, mai spun prietenii lui Alex.

Fusion” și-a început cariera în CS:GO în 2015 și ajunsese în fazele finale ale Milan Games Week. Din acel an a urcat atât de repede în clasament, încât a reușit să se întrețină doar practicând e-sport și călătorind peste tot în lume, pentru a concura.


Sursă foto: Facebook Fusionnncsgo

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233