dobroge.tv

Live

Moarte suspectă a unui român în Rusia. Alex, campion la CS:GO, a căzut de la etajul 9. Mama tânărului este disperată: „Mi-e teamă că l-ar fi ucis cineva”

Moarte suspectă a unui român în Rusia. Alex, campion la CS:GO, a căzut de la etajul 9. Mama tânărului este disperată: „Mi-e teamă că l-ar fi ucis cineva”
17 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Alex Dincof, un tânăr român stabilit cu familia în Italia, a murit la doar 22 de ani, după ce a căzut în mod misterios de la etajul 9 al unei clădiri din Rusia. Băiatul plecase acolo să-şi vadă iubita. Familia tânărului, originară din Tulcea, dar stabilită în Italia, susţine însă că tânărul nu avea niciun motiv să recurgă la un gest extrem, potrivit presei italiene.

Tragedia s-a produs la Rostov, în 3 ianuarie, trupul românului fiind găsit fără viaţă lângă blocul unde locuia temporar. Alex plecase în Rusia să-și vadă iubita, pe care o cunoscuse în septembrie anul trecut, în cadrul unei competiții CS:GO la care participase.

Tânărul de 22 de ani, cunoscut în lumea e-sportului sub pseudonimul de „Fusion”, activa în FACEIT Pro League Challenger (FPL-C), unde se impunea ca un adevărat campion.

Familia exclude sinuciderea

Autoritățile ruse au calificat cazul drept „un accident”, fără a exclude, însă, sinuciderea. Ambele ipoteze sunt însă excluse de familia băiatului.

Alex nu avea de ce să-și ia viața și nu înțeleg cum s-ar fi putut întâmpla un astfel de accident. Mi-e teamă că l-ar fi ucis cineva”, le-ar fi spus mama tânărului, Tudorița Dincof, unor prieteni mai apropiați ai băiatului. Chiar ei au fost cei care au luat legătura cu ambasada Italiei în Rusia, ca să înțeleagă ce s-a întâmplat cu Alex.

Din păcate, comunicarea cu autoritățile din Rostov nu are loc în timp real și, până în prezent, nu putem spune dacă autopsia a fost efectuată sau nu”, explică prietenii băiatului, potrivit publicaţiei italiene Cronaca Qui.

„În CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) atinsese cote de excelenţă atât de mari, încât era considerat unul dintre cei mai buni sportivi europeni. Când a plecat în Rusia era foarte fericit”, mai spun prietenii lui Alex.

Fusion” și-a început cariera în CS:GO în 2015 și ajunsese în fazele finale ale Milan Games Week. Din acel an a urcat atât de repede în clasament, încât a reușit să se întrețină doar practicând e-sport și călătorind peste tot în lume, pentru a concura.


Sursă foto: Facebook Fusionnncsgo

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233