dobroge.tv

Live

Drama prin care trec doi părinţi ucraineni. Sunt în viaţă, dar l-au pierdut pe micuţul lor, Sasha este căutat în toate centrele de refugiaţi: ''Ajută-mă să-mi găsesc fiul!''

Drama prin care trec doi părinţi ucraineni. Sunt în viaţă, dar l-au pierdut pe micuţul lor, Sasha este căutat în toate centrele de refugiaţi: ''Ajută-mă să-mi găsesc fiul!''
15 martie 2022
Publicitate

Războiul din Ucraina a separat mii de familii, iar poveştile celor care au rămas să lupte pentru ţara lor sunt cutremurătoare. Astăzi este a 20-a zi de război în ţara vecină, încă o zi de infern pentru poporul ucrainean. Bombardamentele ruseşti au continuat toată noaptea, iar explozii puternice au fost semnalate la Kiev, marţi dimineaţă, la ora 05.45. Sirenele au răsunat şi la Odesa, Uman şi în regiunea Hmelniţki.

Marți dimineață, consiliul local din Mariupol a anunțat că 2.537 de oameni au murit în oraș. Volodimir Zelenski a transmis parlamentului un proiect de lege care vizează prelungirea legii marțiale cu încă 30 de zile începând cu 24 martie.

Dureros este că oamenii nu-şi pot îngropa rudele, trupurile acestora zăcând pe străzi. La Mariupol, a fost săpată o groapă comună unde sunt aruncate cadavrele recuperate de pe străzi.

În tot haosul creat, un băieţel de doar 4 ani a dispărut, iar familia sa îl caută cu disperare. Mii de oameni au distribuit postarea mamei şi încearcă să-l găsească pe micuţul Şasa. Şi românii s-au mobilizat şi încearcă să-l găsească pe la centrele de refugiaţi. "Continuăm să căutăm și să credem în miracole! Ajută-mă să-mi găsesc fiul", a scris mama băieţelului pe Facebook.

Mesajul a fost postat şi pe un grup de mămici din Anglia: "O familie din Ucraina isi cauta disperat copilul (baietel). In haosul de acolo, s'a pierdut. Se numeste Zdanovici Aleksandr (Sasa) ( Зданович Александр) 4 anisori... A ramas cu bunica, femeia au gasit'o fara suflare iar copilul disparut.. Daca undeva auziti sau vedeti prin stiri sau la Centrele de refugiati unde sunt familii cu copii sau unde au ajuns copii fara parinti, etc.etc. dati va rog de stire. Parintii lui sunt in viata si sunt inebuniti de durere. Poate si l'au furat cineva si il da drept al lor. Faceti va rog repost, speram ca e inca in viata si il gasim.... Dati va rog repost in tarile unde au plecat refugiati. Multi au trecut fara acte, poate il gasim totusi. Merci mult. +380 96 802 5056 numarul de telefon a bunicii lui de pe mama".

"Regiunea: Kiev

Localitate: Vyshhorod

Sasha Zdachnovich

4 ani

Pe 10 martie, la ora 16, un băiat a dispărut în timpul unei evacuări din ocupație. Au fost nevoiți să traverseze Marea Kiev cu barca în direcția satului Hohotitor. Au pierdut contactul cu ei la 10 minute după plecare. De asemenea, 6 persoane care se aflau în barca cu el nu au fost găsite. Solicităm ajutor în găsirea adulților și copiilor. Are de 4 ani, cu părul lung și blond și purta o jachetă roșie aprins și o vestă de salvare roșie.

Contact daca îl l-ați văzut:

00380637034777", este mesajul postat şi pe pagina de facebook ''Voluntar în Europa''.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233