dobroge.tv

Live

Curajul unei jurnaliste care l-a sfidat pe Putin, într-o emisiune live. ''Nu războiului''

Curajul unei jurnaliste care l-a sfidat pe Putin, într-o emisiune live. ''Nu războiului''
15 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O jurnalistă de la canalul de propagandă al Kremlinului, Pervîi Kanal (Canal 1), Marina Ovsiannikova, a întrerupt luni seară o emisiune live, afișând o pancartă pe care scria „Nu războiului! Nu credeţi propaganda. Vă mint, ruşi împotriva războiului", scrie BBC.

Potrivit BBC, femeia este Marina Ovsyannikova, angajată a radiodifuzorului.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a declarat că acţiunile Marinei Ovsiannikova, editor de ştiri, echivalează cu un act de ”huliganism”, potrivit BBC.

”Canalul de televiziune şi cei responsabili cercetează incidentul. Acest lucru nu este pe agenda noastră”, a precizat el.

Potrivit agenției de presă Tass, tânăra ar putea fi urmărită penal pentru „discreditarea folosirii forțelor armate ruse”.

Cine este Marina Ovsiannikova

Maria Ovsiannikova, tânăra care a afișat pancarta bilingvă cu mesaje anti-război și anti-propagandă, lucra ca editor la Pervîi Canal, transmite Nexta_tv, citat de dcnews.ro. Potrivit sursei citate, Ovsiannikova a fost deja arestată.

Nexta_tv mai notează că, înainte de a "sparge" emisia jurnalului de știri, Ovsiannikova a înregistrat un mesaj video în care condamnă războiul din Ucraina și spune că-i este rușine de activitatea sa în slujba propagandei de stat din Rusia.

"Ceea ce se întâmplă în Ucraina este o crimă. Iar Rusia e un stat agresor. Reponsabilitatea cade pe o singură persoană, Vladimir Putin. Rusia trebuie să oprească acest război, pentru ca cele două țări frățești să se poată împăca.

Tata e ucrainean, mama e rusoaică. Niciodată nu am fost dușmani. Din păcate, în ultimii ani am lucrat la Pervîi Canal, m-am ocupat de propaganda Kremlinului. Acum îmi este foarte greu și îmi e foarte rușine.

Îmi e rușine că am permis intoxicarea cu propagandă a cetățenilor ruși", a spus tânăra în mesajul înregistrat.

Sursă foto: 7sur7.be

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233