dobroge.tv

Live

A doua cutie neagră a avionului Boeing 737-800 NG prăbuşit în sudul Chinei a fost găsită

A doua cutie neagră a avionului Boeing 737-800 NG prăbuşit în sudul Chinei a fost găsită
27 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Al doilea înregistrator de zbor al avionului Boeing 737-800 NG care s-a prăbuşit în China, cu 132 de persoane la bord, a fost recuperat, a anunţat presa oficială chineză duminică, informează AFP, citat de news.ro.

CITEȘTE ȘI: Un Boeing 737 cu 133 de persoane la bord s-a prăbuşit în sud-vestul Chinei - VIDEO

Avionul, care făcea legătura între oraşele chineze Kunming (sud-vest) şi Guangzhou (sud), se dezintegrase luni pe un deal împădurit din Wuzhou (sud), în provincia Guangxi, după o cădere de câţiva kilometri în câteva minute.

Cauzele dezastrului, care s-a solat cu moartea a 123 de pasageri şi nouă membri ai echipajului, nu sunt deocamdată cunoscute. Toate persoanele de la bord erau de naţionalitate chineză.

Un prim înregistrator de zbor, care conţine conversaţii în cabină, a fost găsit miercuri şi trimis la Beijing pentru a fi decodat. Analiza sa ar trebui să dureze câteva zile.

A doua cutie neagră a zborului China Eastern MU5735 a fost găsită pe 27 martie”, a anunţat agenţia China Nouă, citând centrul de comandă pentru operaţiuni de căutare.

Acest înregistrator conţine date de zbor, cum ar fi viteza, altitudinea şi direcţia.

Cu cele două cutii negre ale avionului recuperate, anchetatorii ar trebui să obţină în câteva zile sau săptămâni primele elemente de răspuns asupra cauzelor accidentului.

CITEȘTE ȘI: A fost găsită una dintre cutiile negre ale avionului care s-a prăbușit în China: „Până acum nu au fost găsiți supraviețuitori”

După ce a confirmat identităţile aproape a tuturor victimelor prin teste ADN, Administraţia Aviaţiei Civile Chineze (CAAC) a confirmat sâmbătă seara că toate persoanele aflate la bordul aeronavei au murit.


Sursă foto: news.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233