dobroge.tv

Live

Momente sfâşietoare după un masacru la o şcoală din Texas. Părinţi disperaţi stau la coadă pentru a-şi recunoaşte copiii morţi - VIDEO

Momente sfâşietoare după un masacru la o şcoală din Texas. Părinţi disperaţi stau la coadă pentru a-şi recunoaşte copiii morţi - VIDEO
25 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Încă un atac armat a avut loc la un liceu din Statele Unite, soldat cu cel puţin 21 de morţi, dintre care 19 elevi. Tragedia a avut loc la o şcoală elementară din Uvalde, statul Texas. Salvador Ramos, un tânăr de 18 ani, identificat ca fiind elev la un liceu din localitate, şi-a împuşcat mai întâi bunica, apoi a deschis focul asupra elevilor din clasele a doua, a treia şi a patra. Poliţia a anunţat că atacatorul a acţionat singur şi că este mort, conform CNN.

Cu trei zile înaintea atacului, tânărul a postat pe un cont de Instagram fotografiile a două arme de tip AR15.

Preşedintele Joe Biden a cerut SUA să-şi transforme durerea colectivă în acţiuni politice după atacul armat de marţi. „Unde, pentru numele lui Dumnezeu, este coloana noastră vertebrală, să avem curajul să ne implicăm şi să facem faţă lobby-urilor? Este timpul să transformăm această durere în acţiune”, a spus el.

Imagini cu puternic impact emoţional au fost filmate după atacul sângeros la o şcoală primară din Texas. Membrii familiei au fost filmați în timp ce stau la coadă în afara unui auditoriu din apropierea școlii elementare Robb din Uvalde, Texas, marți seara, înainte de a se lăsa întunericul.

Potrivit dailymail.com, s-au auzit plânsete pe tot parcursul serii, deoarece cel puțin cinci membri ai familiei au primit vestea că copiii lor au fost uciși. Doi profesori au fost, de asemenea, confirmați drept victime ale crimei. Unele corpuri nu puteau fi recunoscute, după tragedie.

De asemenea, părinții își aşteptau cu disperare copiii în locurile de întâlnire desemnate, sperând că cei dragi vor reapărea după ce 19 copii și doi adulți au fost confirmați morți.

Printre copiii care şi-au pierdut viaţa se numără Makenna Elrod, Uziyah Garcia, de 9 ani, și Xavier Lopez, de 10 ani, Amerie Jo Garza, Eliahana Torres, precum și profesoara de clasa a patra Eva Mireles și o altă profesoară Irma Garcia.

Mireles, o profesoară de clasa a patra, a fost identificată de familia ei ca fiind unul dintre membrii personalului împușcat. Lucra în educație de 17 ani.

Ramos, care s-a născut în Dakota de Nord, dar a locuit în Uvalde, a fost elev la liceul Uvalde, a spus guvernatorul Gregg Abbott. Unul dintre prietenii săi de la liceu a spus că a fost tachinat de către colegii lui din cauza hainelelor pe care le purta, dar şi din cauza situaţiei financiare a familiei sale.

CNN precizează că acesta este cel puţin al 30-lea atac din 2022 care vizează instituţii de învăţământ unde învaţă de la copii de grădiniţă până la liceeni.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233