dobroge.tv

Live

General rus care cântăreşte 130 de kilograme şi retras din activitate, trimis să lupte în Ucraina. Bărbatul are nevoie de două veste antiglonţ şi 5 mese pe zi

General rus care cântăreşte 130 de kilograme şi retras din activitate, trimis să lupte în Ucraina. Bărbatul are nevoie de  două veste antiglonţ şi 5 mese pe zi
28 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Războiul din Ucraine este departe de a se încheia. Mii de oameni şi-au pierdut viaţa de la sfîrsşitul lunii februarie, când Putin a luat decizia de a invada Ucraina. Potrivit adevarul.ro,  un general rus pensionat şi obez, a fost trimis de Vladimir Putin să lupte în prima linie în războiul din Ucraina.

 Se presupune că generalul „de rang doi” cântăreşte aproape 130 de kilograme şi supraveghează forţele speciale care operează în cadrul ofensivei din estul ţării devastate de invazie. El este un veteran al războiului Rusiei din Afganistan, cunoscut sub numele de Pavel. Bărbatul în vârstă de 67 de ani — cunoscut drept generalul-maior Pavel — a fost chemat la datorie după ce fostul ofiţer de cel mai înalt grad al unităţii a fost grav rănit într-un bombardament de artilerie, scrie sursa citată.

O sursă a declarat pentru publicaţia Daily Star Sunday: „Cei mai mulţi dintre comandanţii cei mai buni ai lui Putin şi au fost ucişi sau răniţi luptând în Ucraina, aşa că el recurge la trimiterea pe front a unor ofiţeri de rang secund, care nu rezistă foarte mult.”

Generalul Pavel a fost soldat peste 40 de ani şi a devenit comandant al forţelor speciale ale Rusiei, dar asta a fost acum 25 de ani, când era mai tânăr şi mai în formă. Se înţelege că ar fi servit în Siria chiar înainte de a se retrage în 2017. Până de curând, el locuia într-o suburbie a Moscovei, dar i s-a ordonat să revină la serviciul activ luna trecută. Ofiţerul este atât de gras încât trebuie să-şi facă uniforma la comandă şi poartă două veste antiglonţ pentru a-şi acoperi circumferinţa substanţială. Se spune că are nevoie de cinci mese pe zi, şi de cel puţin un litru de vodcă.

Mai multe detalii pot fi citite AICI.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233