dobroge.tv

Live

Zelenski: Prima navă cu cereale din Ucraina a ajuns în Bosfor

Zelenski: Prima navă cu cereale din Ucraina a ajuns în Bosfor
03 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a afirmat că prima navă cu cereale din Ucraina a ajuns în Bosfor, prin coridorul special agreat în Marea Neagră.

"Astăzi, prima navă cu cereale din Ucraina a ajuns în Bosfor, trecând printr-un coridor special în Marea Neagră, asupra căruia s-a convenit pentru a debloca porturile nostre. Ţelul nostru acum este să avem regularitate: aşa încât atunci când o navă iese din port, sunt şi alte nave acolo - atât cele care încarcă, cât şi cele care se apropie de port. Continuitatea şi regularitatea reprezintă principiul necesar. Toţi consumatorii produselor noastre agricole au nevoie de asta", a afirmat Zelenski, într-un mesaj transmis marţi noapte.

Zelenski a adăugat că "Rusia a provocat criza alimentară pentru a folosi rezerva de grâu, porumb, ulei ca armă... aşa cum face deja cu gazul şi petrolul brut", dar că atunci când lumea este unită, iar partenerii îşi îndeplinesc angajamentele rezultatele necesare pot fi atinse.

Prima încărcătură de cereale ucrainene exportate după invazia Ucrainei de către Rusia, la 24 februarie, urmează să sosească la Istanbul ”după miezul nopţii” de marţi spre miercuri, anunţa Ministerul turc al Apărării, potrivit news.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233