dobroge.tv

Live

Zelenski spune că o "groapă comună", cu 440 de cadavre, a fost descoperită la Izium. ''Rusia lasă în urmă numai moarte și trebuie trasă la răspundere''

Zelenski spune că o
16 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a ţinut în nou discurs în care a afirmat că o "groapă comună" a fost descoperită la Izium, localitate din regiunea Harkov unde a fost preluat controlul de la forţele ruse în urmă cu câteva zile.

"O groapă comună a fost găsită la Izium, în regiunea Harkiv. Acolo au început deja acţiunile necesare. Mâine (vineri) vom avea informaţii mai clare, verificate. Vor fi jurnalişti ucraineni şi străini la Izium. Vrem ca lumea să ştie ce se întâmplă cu adevărat şi la ce a dus ocupaţia rusă. Bucea, Mariupol, acum, din păcate, Izium... Rusia lasă în urmă numai moarte și trebuie trasă la răspundere. Şi trebuie trasă la răspundere pentru asta. Rusia trebuie să dea socoteală Rusiei pentru acest război. Vom face totul pentru asta.

Statul terorist a folosit deja peste 3.800 de rachete diferite împotriva noastră. Dar nicio rachetă nu va aduce Rusia mai aproape de obiectivul său. Nu va exista nicio subjugare a Ucrainei. Şi fiecare rachetă aduce Rusia mai aproape de o mai mare izolare internaţională, o mai mare degradare economică şi o condamnare istorică şi mai clară", a spus el.

Serghei Bolvinov, investigatorul șef al poliției pentru regiunea Harkiv, a declarat pentru Sky News că unele persoane au fost ucise de bombardamente și atacuri aeriene. Bolvinov a spus că vor fi efectuate investigații criminalistice cu privire la fiecare persoană în parte. 

„Pot spune că este una dintre cele mai mari gropi comune dintr-un oraș mare din [zonele] eliberate... 440 de cadavre au fost îngropate într-un singur loc”, a spus el, potrivit digi24.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233