dobroge.tv

Live

Zelenski: Situaţia de pe linia frontului indică în mod clar că iniţiativa aparţine Ucrainei. Haideţi să apărăm Ucraina. Ne eliberăm ţara

21 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a postat un nou mesaj pe reţelele de socializare, în care a afirmat că armata ucraineană continuă să înainteze.

”Continuăm măsurile de stabilizare în zonele eliberate de sub ocupaţia rusă. Atrocităţile ruseşti sunt înregistrate - oamenii arată unde ocupanţii aveau camere de tortură, unde au ascuns cadavrele celor ucişi, depun mărturie despre cine i-a ajutat pe ocupanţi. Le sunt recunoscător tuturor ofiţerilor de poliţie implicaţi în stabilirea adevărului despre crimele ocupanţilor. Situaţia de pe linia frontului indică în mod clar că iniţiativa aparţine Ucrainei.

Vedem înţelegere nu numai din partea partenerilor noştri, ci şi din partea acelor state care au încercat să stea departe de lupta noastră. Vor exista paşi în sprijinul Ucrainei în astfel de circumstanţe şi din partea asociaţiilor internaţionale cheie. Aşa că, haideţi să menţinem presiunea. Să păstrăm unitatea. Haideţi să apărăm Ucraina. Ne eliberăm ţara. Şi nu dăm niciun semn de slăbiciune”, a transmis preşedintele, potrivit news.ro.

Acesta a apreciat şi ”condamnarea fermă, în masă şi cu principii, a încercărilor Rusiei de a organiza noi referendumuri false”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233